18 / 04 / 2024

Kenan Kalı türkiye yatırımları

Kenan Kalı türkiye yatırımları

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, işçisinden köylüsüne, işvereninden çalışanına ülkemize güvenmemiz gerektiğini söyleyerek, "Milletçe ülkemize güvendiğimiz, inandığımız ve el ele verdiğimiz, hep beraber çalıştığımız sürece aşamayacağımız zorluk yok" dedi.

Ünlü ekonomistten kritik Türkiye yorumu! 'Türkiye kalıcı olarak siliniyor'

Uluslararası Finans Enstitüsü Başekonomisti Robin Brooks, Türkiye'de yapılan seçimlerin arkasından kıymetini süratli bir halde kaybeden Türk Lirası hakkında değerlendirmeler yaptı. Brooks, Türkiye'nin Arjantin'nin yolunda olduğunu ve bu durumun "üzücü" olduğunu söyledi.

Türkiye'de en çok bu şehirlerden ev alınıyor!

Türkiye’de en çok 400 bin – 800 bin TL aralığında gayrimenkul alımı yapıldı. 1 milyon ve üzeri fiyatlı gayrimenkuller ise bu yıl elde kalırken, yabancıya satışlar da geçtiğimiz yıla oranla düşüş gösterdi.

Türkiye Diyanet Vakfı ve Pakistan Baitussalam Derneğinden İdlib'e 110 kalıcı konut!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Pakistan Baitussalam Derneği İdlib ilindeki iç savaş mağduru aileler için 110 kalıcı konut inşa etti.

Türkiye İMSAD'dan İdlib açıklaması!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, "Derin üzüntü içindeyiz. Kahraman askerlerimizin çabasıyla bölgede kalıcı barışın sağlanacağına inanıyoruz" dedi...

Türkiye'deki konutların yarısında DASK yok!

Sigorta sektörü Türkiye'de genişlemeye devam ediyor. Ancak ülkede konut sigortalama oranları yükselsede rakamlar hala yetersiz kalıyor.

Türkiye’deki aylık konut kredisi faizi, Almanya’daki yıllık faizden fazla!

Türkiye’de faiz oranlarındaki artış nedeniyle 10 yıl vadeyle kredi çekip konut almak isteyenler neredeyse bir ev parası kadar da bankaya faiz ödemek zorunda kalıyor. Almanya’da ise 35 yıl vade yaptıran bir Türk vatandaş, aldığı evin bedelinin en fazla dörtte birlik kısmı kadar faiz ödüyor.

Türkiye’nin göç hareketleri tersine döndü!

Türkiye’nin uzun yıllar devam eden göç hareketleri 2018 yılında tersine dönmeye başladı. Ortaya çıkan tersine göçün ne kadar süreceğini ve kalıcı olup olmayacağını gelecek yıllarda göreceğiz. 

Zeki Celep: Türkiye’de kalıcı yatırıma davet ettik!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da vitrine çıktı. “Evim Türkiye” fuarında gurbetçi vatandaşlar İhlas Yapı’nın prestijli projelerinde geleceğe dönük yatırım yapma fırsatını yakaladı.

Türkiye yatırımları kalıcı istikrarla büyüyecek!

Türkiye, 10 yıl içinde 1 trilyon dolarlık altyapı yatırımı yapmayı ve 2023’te dünyada ilk 10’a girip üst gelir grubuna geçmeyi planlıyor.

Fethi Hinginar: Türkiye'de 5 milyon obez bina var!

Türkiye'de deprem riski taşıyan 7 milyon bina var. Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Sağlıksız yapılan bir bina ne kadar ağır olursa, o kadar yüksek oranda yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalır." dedi.

Kenan Kalı: Gayrimenkul almanın tam zamanı!

Kenan Kalı, Türk ekonomisinin güçlü altyapısıyla yılın ikinci çeyreğinde ciddi bir canlanma sürecine gireceğini ve inşaat sektörünün de bundan çok olumlu etkileneceğini söyledi

Kenan Kalı: İnşaat sektörü 2017'de parlayacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 2016 yılının Türkiye'de bir dönüm noktası olduğunu, bu süreçlerin geride bırakılmasıyla birlikte 2017'den daha umutlu olduğunu söyledi.

Türkiye varlık fonu için çok geç kalındı!

AK Parti Bayburt Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Dr. Şahap Kavcıoğlu, "Varlık fonu Türkiye için geç kalınmış bir şey. Bu toplu konut fonu gibi önceki fonlarla karıştırılmamalı. " dedi.

Kenan Kalı türkiye yatırımları Haberi

Kenan Kalı türkiye yatırımları

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, işçisinden köylüsüne, işvereninden çalışanına ülkemize güvenmemiz gerektiğini söyleyerek, "Milletçe ülkemize güvendiğimiz, inandığımız ve el ele verdiğimiz, hep beraber çalıştığımız sürece aşamayacağımız zorluk yok" dedi. 


Gözde Grubu hastane ve inşaat alanında yeni yatırımlarla yoluna devam ediyor. Gözde İzmir Hastanesi'nin ek hizmet binasını önümüzdeki bir ay içinde açacak olan Gözde Grubu, Gözde Kuşadası Hastanesi'ni de kısa süre içinde hizmete sunacak.


İnşaat yatırımlarına da hız kesmeden devam ettiklerini aktaran Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Gaziemir'de MyWay Country, Çiğli'de MyWay Wins Blue ve Alsancak'ta MyWay Delux projelerini de yıl sonuna kadar hayata geçireceklerini söyledi.


"Risk almalı ve yatırım yapmalıyız"

Tüm kriz söylentilerine ve yaşanan olumsuzluklara rağmen Gözde Grubu olarak Türkiye'ye ve geleceğe güvenlerinin sonsuz...