23 / 04 / 2024

Kendall Jenner kıyafetleri için ev aldı

Kendall Jenner kıyafetleri için ev aldı

Kendall Jenner, kısa süre önce, 1.39 milyon dolarlık Los Angeles konutunda bütün kıyafetleri için yeterince boş yer olmadığı konusunda şikayet etmişti. 20 yaşındaki süpermodel bu yüzden, Sunset Strip'te 6.5 milyon dolar değerinde bir ev aldı...

Bosch WQG24100TR 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi 15 bin TL! Teknik özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Kurutma Makinesi, 9 kg kapasitesi ve sahip olduğu kurutma fonksiyonları sayesinde kıyafetleri istenilen derecede kurutur. Aynı zamanda cihaz, çamaşırları yüksek sıcaklıktan ve aşırı ısınmadan da korur.

Tefal buharlı dikey ütü ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Tefal 18 Mart 2023 fiyat listesi

Sürekli seyahat edenler ve ya kıyafetleri sürekli kırışanlar, Tefal DT8150 Access Steam+ Buharlı Dikey Ütü Düzleştirici ve Kırışık Giderici ne kadara satılıyor, özellikleri neler sorusunun cevabı bu haberimizde. İşte detaylar..

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wifi Kurutma Makinesi en ucuza nereden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi 15 ayrı kurutma programı ile kıyafetleri tamamen nemden arındırarak kullanıma hazır hale getiriyor.

Tefal kireç avcısı buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Üstün performans sunan Tefal buharlı ütü hızlı ısınma teknolojisi ile kıyafetleri kırışıklıkları  en kısa sürede yok eder.Tefal Ultimate Kireç Avcısı buharlı ütü fiyatları ne kadar,özellikleri neler? 

Vestel KM 9601 9 Kg Kurutma Makinesi 11.749 TL Özellikleri neler? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan ve özellikleri  ile ev kadınlarının çok ihtiyaç duyduğu kurutma makinesi, kuruması saatler alan kıyafetleri bir tuşla kısa bir sürede kurutur.

LC Waikiki'de kaçılmayacak yüzde 30'luk indirim! 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Evet yanlış duymadınız. LC Waikiki'de yüzlerce ürün yüzde 30'luk bir indirime girdi. Sizin çocuk kıyafetleri genç, erkek ve kadın pijamalarından sweatshirtlerden pantolonlara kadar birçok üründe indirimler başladı.

Kendall Jenner Hollywood’daki evini 8.5 milyon dolara satıyor!

Ünlü model Kendall Jenner Hollywood’da konumlanan, 6 yatak odalı ve 5 banyolu evini satışa sundu. Ev, 8.5 milyon dolara satılıyor.

Kardashian ailesi ada kiraladı!

Kendall Jenner ve ailesi, Kim Kardashian'ın 40. yaş gününü kutlamak için ada kiraladı.

Kylie Jenner'dan 40 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı!

Kylie Jenner'ın bir senede yaptığı gayrimenkul harcamaları ortaya çıktı. Forbes Dergisi'nin, sahtecilik yapmakla suçladığı ve servetini kendi yapan en genç milyarder bir senede 40 milyon dolarlık gayrimenkul harcaması yaptı...

Kylie Jenner emlak imparatoriçeliğine göz dikti!

Dünyada kendi servetini kazanan en genç milyarder Kylie Jenner, gözünü emlak imparatoriçeliğine dikti. Geçtiğimiz haftalarda 36 milyon dolara malikane alan Jenner bu defa 15 milyon dolarlık devasa bir mülk satın aldı.

Kylie Jenner'ın 6 milyon dolarlık evi şoke etti!

Keeping Up with the Kardashians adlı bir reality show programı sunan Kozmetik markası sahibi 22 yaşındaki Kylie Jenner'ın California'daki Hidden Hills bölgesinde yer alan 6 milyon dolarlık evi şoke etti...

Kylie Jenner, günlük 61 bin liraya villa kiraladı!

ABD'nin ünlü televizyon yüzlerinden Kylie Jenner, Bahamalar’a gitti. Ünlü yıldız tatil için günlüğü 61 bin lira olan bir villa kiraladı...

Kylie Jenner'ın kızı Stormi'ye iki katlı oyun evi hediyesi!

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner'ın 1,5 yaşındaki kızı Stormi'nin aldığı son Noel hediyesi, gerçek boyutlarda iki katlı bir oyun evi.

Kendall Jenner kıyafetleri için ev aldı Haberi

Kendall Jenner kıyafetleri için ev aldı

Genç model Kendall Jenner "Kıyafetlerim sığmıyor" diyerek yeni bir ev aldı. 20 yaşındaki süpermodel Kendall Jenner'ın aldığı ev 6.5 milyon dolar değerinde.

Haber 365'te yer alan habere göre, Kendall Jenner, kısa süre önce, 1.39 milyon dolarlık Los Angeles konutunda bütün kıyafetleri için yeterince boş yer olmadığı konusunda şikayet etmişti. 20 yaşındaki süpermodel bu yüzden, Sunset Strip'te 6.5 milyon dolar değerinde bir ev almaya karar verdi.

Jenner’ın satın adlığı ev aktris Emily Blunt ve kocasına aitti.


Kendall Jenner Hollywood'ta aylık 25 bin dolara ev...