25 / 04 / 2024

Kylie Jenner'dan 40 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı!

Kylie Jenner'dan 40 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı!

Kylie Jenner'ın bir senede yaptığı gayrimenkul harcamaları ortaya çıktı. Forbes Dergisi'nin, sahtecilik yapmakla suçladığı ve servetini kendi yapan en genç milyarder bir senede 40 milyon dolarlık gayrimenkul harcaması yaptı...



Milyarlık servetinde sahtecilik yaptığı gerekçesiyle hapisle yargılanması gündeme gelen Kylie Jenner’ın 1 yılda 130 milyon dolarlık alışveriş yaptığı, sahte servetini göstermek için har vurup harman savurduğu öğrenildi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Forbes Dergisi'nin, sahtecilik yapmakla suçladığı ve servetini kendi yapan en genç milyarder (Self-Made Billionaire) unvanını geri aldığı Kylie Jenner'ın harcamaları incelendi. 

Tahtını Alexandra Andresen'e (23) kaptıran Jenner'ın sahte servetine rağmen sürdürdüğü milyarder hayatı mercek altına alındı.

Asıl serveti 900 milyon dolar civarında olan Kylie’nin son birkaç ayda özel jet ve gayrimenkuller satın alarak 130 milyon dolarlık harcama yaptığı öğrenildi.

Lüks tutkusu kardeşlerini bile endişelendirecek boyuta ulaşan Kylie, kimseyi dinlemeden 1 ay önceye kadar yatırım yapmayı sürdürdü.

İşte Kylie’nin sadece 12 ayda yaptığı gayrimenkul harcamaları:

-Los Angeles’ta 36.5 milyon dolara malikane.

-15.5 milyon dolara arazi ve 3.5 milyon dolara bir malikane.

Kylie Jenner emlak imparatoriçeliğine göz dikti!

Holllwood'un en lüks malikanesi 125 milyon dolara satışa çıktı!

 


Geri Dön