26 / 04 / 2024

Kendall Jenner Sunset Strip

Kendall Jenner Sunset Strip

Kendall Jenner, kısa süre önce, 1.39 milyon dolarlık Los Angeles konutunda bütün kıyafetleri için yeterince boş yer olmadığı konusunda şikayet etmişti. 20 yaşındaki süpermodel bu yüzden, Sunset Strip'te 6.5 milyon dolar değerinde bir ev aldı...

İnvictus Sunset Ilıca'da teslimler temmuzda!

İnvictus inşaat yeni projesini Ege'nin incisi Çeşme'de hayat geçiriyor. İnvictus Sunset Ilıca adıyla yükselen projede satışlar devam ediyor olup teslimler temmuzda. İşte İnvictus Sunset Ilıca ile ilgili merak edilenler...

Sunset Kartal için geri sayım başladı! Kartal'a 1.200 yeni konut geliyor!

Avrasya Uluslararası İnşaat’ın, Kartal’da toplam 45 bin metrekare alan üzerinde hayata geçireceği 1.200 konutluk yeni projesi geri sayım başladı.

Sunset Kartal nerede? Sunset Kartal fiyat listesi!

Sunset Kartal nerede sorusunun yanıtı ve Sunset Kartal fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Avrasya Uluslararası İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.

Sunset Kartal projesiyle 1.200 yeni konut geliyor!

Sunset Kartal projesi Avrasya Uluslararası İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Kris Jenner ve Khloe Kardashian 37 milyon dolara malikane inşa ettiriyor!

Lüks yaşamlarıyla sürekli gündem olan Kardashian'lar devasa malikane inşa ettiriyor. Yan yana inşa edilen malikanenin maliyeti 37 milyon dolar.

Kendall Jenner Hollywood’daki evini 8.5 milyon dolara satıyor!

Ünlü model Kendall Jenner Hollywood’da konumlanan, 6 yatak odalı ve 5 banyolu evini satışa sundu. Ev, 8.5 milyon dolara satılıyor.

İnvictus Sunset Ilıca Haziran 2022'de teslim edilecek!

İnvictus inşaat yeni projesini İzmir'in gözde tatil beldesi Çeşme'de hayata geçiriyor. İnvictus Sunset Ilıca adıyla yükselen projede satışlar devam ediyor.

Kylie Jenner 15 milyon dolara arsa satın aldı!

Satın aldığı lüks malikanelerle gündem olan model Kylie Jenner inşaat işine girdi. Güzel model, kendisi için saray yaptıracak.

Kylie Jenner'in lüks malikanesi!

23 yaşındaki Kylie Jenner'in geçtiğimiz yıl satın aldığı malikane gündem olmuştu. Jenner malikane için 36.5 milyon dolar ödemişti. 

Sunset İncek'te 823 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ülkealan Yapı imzasıyla Ankara İncek'te hayata geçirilen Sunset İncek projesinde konutlar 823 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kardashian ailesi ada kiraladı!

Kendall Jenner ve ailesi, Kim Kardashian'ın 40. yaş gününü kutlamak için ada kiraladı.

Kendall Jenner Sunset Strip Haberi

Kendall Jenner Sunset Strip

Genç model Kendall Jenner "Kıyafetlerim sığmıyor" diyerek yeni bir ev aldı. 20 yaşındaki süpermodel Kendall Jenner'ın aldığı ev 6.5 milyon dolar değerinde.

Haber 365'te yer alan habere göre, Kendall Jenner, kısa süre önce, 1.39 milyon dolarlık Los Angeles konutunda bütün kıyafetleri için yeterince boş yer olmadığı konusunda şikayet etmişti. 20 yaşındaki süpermodel bu yüzden, Sunset Strip'te 6.5 milyon dolar değerinde bir ev almaya karar verdi.

Jenner’ın satın adlığı ev aktris Emily Blunt ve kocasına aitti.


Kendall Jenner Hollywood'ta aylık 25 bin dolara ev...