18 / 04 / 2024

Kent İncek fiyatları

Kent İncek fiyatları

Lüks ve marka konut projelerine ev sahipliği yaparak Başkent Ankara’nın en gözde yerleşim merkezi haline gelen İncek, şimdi de Besa Grup kalitesiyle tanışmaya hazırlanıyor.

Ankara'da Kent İncek'in ilk adımı atıldı!

Besa Grup, Ankara'nın yeni gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek. Besa Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci açıkladı.

BESA Grup'tan Ankara'ya Kent İncek projesi!

Yaklaşık 40 yıldan bu yana hayata geçirdigi projelerle kaliteli yasama imza atan BESA Grup, Ankara'nın yeni gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek.

BESA Grup, Ankara'da Kent İncek projesini hayata geçirecek!

Yaklaşık 40 yıldan bu yana hayata geçirdiği projelerle Başkent'in modern bir yüze kavuşmasında pay sahibi olan BESA Grup, Ankara İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek.

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek!

Ankara İncek'te 54 metrekare alanda hayata geçirilen Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek. Proje 7 blok halinde inşa ediliyor ve 604 adet daire yer alıyor...

BellaPais İncek fiyatları!

BellaPais İncek fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Ankara İncek'te hayata geçirilen proje 433 daireden meydana geliyor.

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Bulvar Loft'ta yargı kampüsü hareketliliği başladı!

Akfen İnşaat'ın başkent İncek’te hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinde ‘yargı kampüsü’ hareketliliği başladı.  

Gala Batıkent ödeme planı!

Ankara Yenimahalle'ye bağlı Batıkent'te yükselen Gala Batıkent projesinde fiyatlar 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Gala Batıkent'te 169 bin TL'ye 1+1!

Gala Batıkent projesi 1675 adet konuttan meydana geliyor. 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Gala Batıkent projesinde fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor.

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Nevadium Batıkent Evleri fiyatları!

Nevadium Batıkent projesi üç blok olarak Ankara'da Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor...

Bulvar Loft İncek fiyatları!

6 blokta 822 adet daireden meydana gelen Bulvar Loft İncek projesinde teslimlerin 2019 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Bulvar Loft İncek fiyatları 324 bin 500 TL'den başlıyor.

Başkent Emlak Konutları daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları Ankara Çankaya ilçesine bağlı Mühye'de konumlandırılıyor. Peki Başkent Emlak Konutları daire fiyatları ne kadar?

Başkent Emlak Konutları daire fiyatları ne kadar?

Başkent Emlak Konutları daire fiyatları 2+1'lerde 705 bin TL'den başlıyor. Başkent Emlak Konutları'nda 0,79 vade farkı ile 240 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

Kent İncek fiyatları Haberi

Kent İncek fiyatları

Lüks ve marka konut projelerine ev sahipliği yaparak Başkent Ankara’nın en gözde yerleşim merkezi haline gelen İncek, şimdi de Besa Grup kalitesiyle tanışmaya hazırlanıyor. İnşaatı, kentin sembol konut, AVM ve iş merkezi projelerine imza atan Ankara’nın marka firması Besa Grup tarafından yapılacak Kent İncek projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.


İncek bölgesinin nezih, doğayla iç içe ve konforlu yaşam sürmek isteyenlerin tercih ettiği yerleşim merkezlerinin başında geldiğini vurgulayan Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, “Son 5 yıldan bu yana İncek bölgesi inşaat firmalarının oldukça ilgi gösterdiği, büyük konut projelerine ev sahipliği yapan bir yerleşim yeri haline geldi. Değeri günden güne artan bu bölgede lüks konuta herkesin ulaşabilmesinin önünü açarak Kent İncek projesine start verdik. Konut almayı düşünen çok sayıda kişi,...