23 / 04 / 2024

Kent Oluşum Laboratuvar Hizmetleri iletişim

Kent Oluşum Laboratuvar Hizmetleri iletişim

Kent Oluşum Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Servet Çılgın tarafından kuruldu.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Depremzedelinin çilesi bitmiyor! Konteyner kent yarışında fırsat oyunu

Kahramanmaraş depremi ardından bölgeye her kurum ve kuruluş can suyu olmaya devam ederken, deprem bölgesinde fırsatçılarda boş durmuyor.  TOBB ve odalar, TİM, DEİK, MÜSİAD ve birçok kurum konteyner kent oluşturuyor. Konteyner başına ücretler ise farklılaşıyor.

Kent İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kent İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Deniz tarafından kuruldu.

İzmir Çiğli'de bina bazlı risk haritası ve envanteri oluşturulacak!

Utku Gümrükçü’nün liderliğinde dirençli kent oluşturma hedefiyle başlatılan “Sanal Çiğli” çalışmasında sona gelindi. Uygulamanın kentsel dönüşüm için yol göstereceğine dikkat çekildi.

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi açıldı!

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi bugün Bağcılar'da 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Acısu tarafından açıldı.

18 maddede sitelerde yolsuzluk ve rant döngüsü oluşum ortamı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Sitelerde yolsuzluk ve rant döngüsü oluşum ortamı" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı kuruldu!

Kentsel dönüşümün gelişmesi ve Şehircilik Üniversitesi'ni açmak amacıyla Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı kuruldu. Sektörün önde gelen temsilcileriyle beraber kurulan KENTSEV, sektör açısından yeni bir oluşum oldu.

Kent Oluşum Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kent Oluşum Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Servet Çılgın tarafından kuruldu.

Sakarya depremi Marmara habercisi mi?

Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde kaydedilen depremin olası Marmara Depremi için yer, büyüklük ve oluşum karakteri açısından öncü olmadığını söyledi...

İnegöl'de yıkımlar başladı!

Bursa İnegöl Belediyesi, daha yaşanabilir ve modern bir kent oluşturmak için bölgelerde kamulaştırma ve yıkım çalışmaları devam ediyor. Sinanbey Mahallesi ve Kemalpaşa Mahallesi'nde yıkımlar yapıldı.

Akıllı şehircilik kapsamında Antalya ülkeye örnek oldu!

Başkan Erdoğan’ın açıkladığı ‘31 Mart Manifestosu’ Antalya’nın bir çok alanda öncü kent oluğunu ortaya çıkardı. Akıllı Şehir, Kentsel Dönüşüm başlıklarında ilklere imza atıldı.

Bahçelievler Efes Pilsen bira fabrikası ve arsası satılıyor!

Investin ile CBRE, Anadolu Efes'in Merter ve Bahçelievler arasında bulunan ana oluşum aksı Mehmet Akif Caddesi üzerinde yer alan alan toplam 120 bin 175 metrekare büyüklüğündeki bira fabrikası ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satışı peşin olarak yapılacak...

Karabağlar'da imar planları hayata geçiriliyor!

Karabağlar Belediyesi’nin daha sağlıklı bir kent oluşturmak adına etap etap yenilediği imar planları hayata geçirilmeye başlandı.

Kent Oluşum Laboratuvar Hizmetleri iletişim Haberi

Kent Oluşum Laboratuvar Hizmetleri iletişim

Kent Oluşum Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Servet Çılgın tarafından kuruldu.


Kent Oluşum Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi konusu: 

1-LABORATUVAR A-Yurt içinde ve Yurt dışında her türlü konuda laboratuvar hizmetleri sunmak üzere laboratuvar açmaya, bu konularda deney yapmaya, bu deneylere yönelik rapor vermeye ve bunlara ilişkin iş ve işlemleri gerçekleştirmeye yetkilidir.


Adres:Kocasinan Merkez Mah.20 Temmuz Sk.No:1 A/0...