20 / 04 / 2024

KentPlus Evleri projesi

KentPlus Evleri projesi

Toplam 1.561 adet dairenin yer aldığı proje 3 blok 25 kattan meydana geliyor. Emay KentPlus Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1 'e kadar değişiyor.

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?

Koray GYO Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar oldu? İşte Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl değer tablosu...

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Meram Aksinne Evleri Projesi başlıyor!

Meram Belediyesi, kentsel değişim adına bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.  Aksinne Evleri Projesi Meram’daki dönüşüm alanlarında, halkın uygun fiyat ve taksitlerle konut sahibi olmalarına katkı sağlayacak.

Armutlu Doğa Evleri projesi yükseliyor!

Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini attı.

Koz Mesa Evleri Projesi fiyat listesi!

Koz Mesa projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Koz Mesa Evleri Projesi fiyat listesi 642 bin TL'den başlıyor...

Kentplus Yalova Evleri ne zaman teslim?

163 blok halinde yükselen Kentplus Yalova projesi 383 bin 500 metrekare inşa ediliyor. Proje Emay İnşaat tarafından TOKİ iştiraki EPP güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Kentplus Yalova Evleri ne zaman teslim?

Adana Belediye Evleri projesi Bakanlık'tan onay bekliyor!

Adana Çukurova'daki Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayını bekliyor. 6 milyar liralık yatırımla hayata geçirilecek projede 16 bin konut yapılması planlanıyor.

Yalova Kentplus Evleri fiyatlar!

Yalova Kentplus Evleri fiyatları 346 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kentplus Yalova projesi 2018 sonunda teslim ediliyor...

Armutlu Kentplus Evleri iletişim bilgileri!

Emay İnşaat imzası taşıyan Kentplus Yalova projesi ödeme planına göre firma bünyesinde 36 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Armutlu Kentplus Evleri iletişim!

Yalova Armutlu'da Esenköy'ün çıkışında yükselen Kentplus Yalova projesi Emay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede ev fiyatları 346 bin TL'den başlıyor...

Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin metrekaresi 8 bin TL!

Başkan Hüseyin Aslan, Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin maketi bile yapılmadan yatırımcılarına yüzde 15-20 kar ettirdiğini dile getirdi

KentPlus Evleri projesi Haberi

KentPlus Evleri projesi

Emay İnşaat tarafından hayata geçirilen projedede daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Sosyal etkinleri arasında projede kapalı otopark, yüzme havuzu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş yolları, spor tesisi, meydan konseptli çarşı gibi donatılar bulunuyor.


Toplam 1.561 adet daireden meydana gelen proje 3 blok 25 kattan meydana geliyor. Satışlarına devam eden proje Emay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Emay KentPlus Evleri satılık daireler için ödeme planı kapsamında 60 aya varan faizsiz vade imkanı sağlanıyor. Projede yüzde 1 KDV imkanı da sağlanıyor.


Lokasyon bilgileri kapsamında proje Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na, Bağdat Caddesi’ne, metroya, Söğütlüçeşme ve Fikirtepe metrobüs duraklarına yakın bir bölgede yer...