18 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm gemlik

kentsel dönüşüm gemlik

Bursa'da vatandaş-müteahhit işbirliğiyle gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de katıldığı yıkım töreniyle başladı. Başkan Altepe projenin Türkiye'ye örnek olması dileğinde bulundu...

Gemlik’te kentsel dönüşüm nefes aldırdı!

Gemlik’te kentsel dönüşüm uygulanan Hisar Sitesi sakinleri ile AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık arasında görüşmeler başladı...

Gemlik'te kentsel dönüşüm müdürlüğü kuruldu!

Bursa Gemlik Belediye Meclisi Şubat ayı Toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; “kentsel dönüşüm müdürlüğünü kurduk” dedi.

Gemlik'te kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bursa'da Gemlik Belediyesi'nin kamu kurum ve kuruluş binalarının yanı sıra okullar ve camilere yönelik kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ata Mahallesi Camii'nin de yenileneceği ifade edildi. 

Gemlik'te kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarının ilçeye nefes aldırdığını dile getirdi...

Bursa Gemlik'teki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Bursa'nın Gemlik ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ve deprem riskine ilişkin soru önergesi hazırladı. İrgil sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a sordu..

Oğuz Gündoğdu: Deprem riskine karşı kentsel dönüşüm şart!

'Gemlik'te Depremsellik' panelinde konuşan Yrd. Doç Dr, Oğuz Gündoğdu, deprem riskine karşı kentsel dönüşümden başka çarenin olmadığını ifade etti. Gümdoğu; "Doğayı da koruyacak bir kentsel dönüşüm ile deprem riskinin en aza indirilebilir" dedi.

Gemlik'te kentsel dönüşüm tartışmaları yaşandı!

6306 Sayılı Kentsel Dönüşüm Yasası’nın çıkması, bir yandan umut olurken, bir yandan da karışıklık yaşattı… Gemlik ise kanunun ilk uygulandığı ilçelerden oldu. Hatta Bursa’da ilk sivil kentsel dönüşüm de Gemlik’te yapıldı.

Gemlik'te kentsel dönüşüm hayata geçirilecek!

Gemlik'in tarihinin yapılan yatırımlarla yeniden yazıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, gelecek süreçte en büyük hedeflerinin kentsel dönüşümü hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Refik Yılmaz: Kentsel dönüşüm medeniyet projesidir!

Gemlik'in tarihinin yapılan yatırımlarla yeniden yazıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, gelecek süreçte en büyük hedeflerinin kentsel dönüşümü hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Refik Yılmaz: Kentsel dönüşüm yıkım değildir!

Gemlik'in tarihinin hizmet ve yatırımlar adına yeniden yazıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, önümüzdeki süreçte en büyük hedeflerinin Kentsel Dönüşüm Projesini tüm boyutlarıyla yaşama geçirmek olduğunu vurguladı.

Gemlik kentsel dönüşüm için çözüm arıyor!

Gemlik'in Depremsel Risk ve kentsel Dönüşümünün önündeki engellerin aşılması konusunda Ankara'da çözüm istiyor. Ankara'ya giden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de bir araya geldi.

Refik Yılmaz, kentsel dönüşüm için Ankara'da destek aradı!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kentsel dönüşüm ve deprem konusunda Ankara'da destek aradı. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de bir araya geldi.

TOKİ heyetinden Gemlik'te kentsel dönüşüm incelemesi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı(TOKİ) 1 No'lu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi.

kentsel dönüşüm gemlik Haberi

kentsel dönüşüm gemlik


Bursa'nın Gemlik ilçesinde 'devlet ve yerel idarelerin tüm imkanlarından yararlanarak' vatandaş-müteahhit işbirliğiyle gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de katıldığı yıkım töreniyle start aldı .Manastır semtindeki projenin Bursa ve Türkiye'ye örnek olması dileğinde bulunan Başkan Altepe, "Büyükşehir Belediyemizin 1080 muhtarlığı var. Hangi mahallede hangi semti, hangi zaman aralığında yıkabiliriz? Bu mümkün değil. Onun için herkes, Manastır'da olduğu gibi kendi binasına ve sitesine sahip çıkmalı" dedi. 


Türkiye’ye örnek gösterilen kentsel dönüşüm projesi için İbrahim Reis Sitesi'nde düzenlenen törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz ve vatandaşlar katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın tüm ilçeleriyle birlikte birinci derecede deprem kuşağında yer aldığını belirterek, vatandaşlardan konuya...