26 / 04 / 2024

Refik Yılmaz: Kentsel dönüşüm yıkım değildir!

Refik Yılmaz: Kentsel dönüşüm yıkım değildir!

Gemlik'in tarihinin hizmet ve yatırımlar adına yeniden yazıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, önümüzdeki süreçte en büyük hedeflerinin Kentsel Dönüşüm Projesini tüm boyutlarıyla yaşama geçirmek olduğunu vurguladı.



Kentsel Dönüşümün "Yıkım" olmadığını bir kez daha dile getiren Yılmaz, "Kentsel Dönüşüm Medeniyet Projesidir" diye konuştu. 


Ak Partili Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Zekeriya Birkan, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık ile birlikte parti yönetim kurulu üyelerini Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde ağırlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimler sonrasındaki bir yıllık çalışmalarını özetledi. 


Ak Parti İlçe eski Başkanı Necdet Yılmaz, Kadın ve Gençlik Kollarının yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Erol, Vedat Büyükgölcigezli ve Ahmet Avcı'nın da katıldığı yemekli toplantı büyük ilgi gördü. 


Refik Yılmaz, Gemlik Belediyesi'nin yaptığı çalışmaların yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye si ve Merkezi Hükümet yatırımlarını da masaya yatırdı. 


Yılmaz, hizmet ve yatırımların artarak devam edeceğini savunarak, "Gem lik'in tarihi yeniden yazılacak. Gemlik teki değişim ve gelişim sürecek" dedi. 


Refik Yılmaz, 30 Mart seçim sürecin de gece gündüz demeden çalışan tüm teşkilat mensup larına da teşekkür ederek, bu çalışmalar sonrasında elde edilen başarının hizmet ve yatırım olarak ilçeye döndüğünü kaydetti. 


Gemlik Belediyesi olarak ele almadık ları hiçbir hususun kalmadığını, hizmet ve yatırım getirme dikleri tek sokak olmadığını ifade ederek konuşmasına başlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, köy statüsünden mahal le statüsüne dönü şen yerleşim birim lerinde yapılan meydan, yeşillen dirme ve spor tesisi çalışmalarını aktardı. 


Eğitim ve Sağlık konusunda atılan adımlara da dikkat çeken Refik Yılmaz, Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonuna yenilerinin de ekleneceğini bildirerek, Anadolu İmam Hatip Lisesi Voleybol Takımının bu salon sonrasında kısa sürede elde ettiği başarıları örnek gösterdi. 


Futbol, Basketbol, Voleybol branşla rında devam eden başarıların Judo, Karate, Güreş, Satranç, Karikatür gibi alanlarda da zirve yaptığını anlatan Yılmaz, Gemlik Spor 'un BAL ligine yükselmesinde katkı koymanın mutlulu ğunu yaşadıklarını dile getirdi. 


Gemlik Körfez


Geri Dön