25 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm selahattin keten

kentsel dönüşüm selahattin keten

Kentsel dönüşümü ilk başlatan firmalardan biri olduklarım anlatan Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, Kentsel dönüşüm sürecinin plansız ilerlediğini, alt yapı sorununun çözülmeden kentsel dönüşümün başarıya ulaşamayacağını söyledi.

Malatya Beydağı'nda kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Beydağı Kentsel Dönüşüm Bölgesi’ndeki sorunlar çözülüyor. Kamulaştırma bedelinin ödendiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “600 gün içerisinde burada yeni bir şehir olduğunu göreceğiz” diye konuştu.

Safir Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Safir Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Yavuz Şengül, Selahattin Cavuş ve Murat Eruçar ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye'de kentsel dönüşüm plansız yapılıyor!

Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, şu anda plansız bir kentsel dönüşüm gerçekleştirildiğini belirtti. Keten, kentsel dönüşümün ada bazında imarlar verilerek yapılması gerektiğini vurguladı.

Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor!

Selahattin Keten, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümünde Türkiye’deki kentsel dönüşümü değerlendirdi. Plansız bir kentsel dönüşüm gerçekleştiriliyor” diyen Keten: "Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor" şeklinde konuştu..

Selahattin Keten: Kentsel dönüşüm süreci plansız ilerliyor!

Kentsel dönüşümü ilk başlatan firmalardan biri olduklarım anlatan Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, Kentsel dönüşüm sürecinin plansız ilerlediğini, alt yapı sorununun çözülmeden kentsel dönüşümün başarıya ulaşamayacağını söyledi.

İTO'nun kentsel dönüşüm talepleri!

İTO Başkanı Demirtaş, nisan ayı meclis toplantısında konuşarak, kentsel dönüşüm, moloz döküm sahası açılması ve hava kirliliğinin önlenmesi konularından oluşan 5 talebi Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'a ilettiklerini belirtti.

Selahattin Varan: İzmir'de kentsel dönüşüm kaçınılmaz!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, kentteki binaların yaş ortalamasının 25'in üzerinde seyretmesi ve kaçak yapıların fazla olmasından dolayı, "Kentsel dönüşüm kaçınılmaz" diye konuştu.

Keten İnşaat 25 yıldır kentsel dönüşüm yapıyor!

Kentsel dönüşümü ilk başlatan şirketlerden olan Keten inşaat, 25 yıldır Nişantaşı, Ulus ve Suadiye'de depreme dayanıksız binaları yeniliyor. Keten İnsaat'ın Genel Müdür Selahattin Keten'in Star Gazetesi'ne verdiği röportaj şöyle:

Necip Nasır İzmir'de kentsel dönüşümü konuştu!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'ı makamında ziyaret etti; toplantıya kentsel dönüşüm konusu damgasını vurdu...

Necip Nasır'dan İzmir'e kentsel dönüşüm ziyareti!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, İzmir Çevre Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusunda görüş alışverişinde bulundu. Nasır sektörün daha sağlıklı işlemesi için köprü görevi üstlendiklerini söyledi.

Selahattin Keten: Kentsel dönüşüm bir fırsattır!

Kentsel Dönüşüm denildiğinde ilk akla gelen firmaların başında gelen "Keten İnşaat", İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında Kentsel Dönüşüm çerçevesinde bir çok yenilikçi projeye imza atıyor...

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

kentsel dönüşüm selahattin keten Haberi

kentsel dönüşüm selahattin keten

İstanbul'un birçok semtinde sağlıksız, eski binaların yıkılarak günün teknolojisine uygun çağdaş yapıların yapılmasını kendileri için bir görev kabul ettiklerini ve kentsel dönüşümü ilk başlatan firmalardan biri olduklarım anlatan Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, "Eskiyen, ekonomik ömrünü doldurmuş binaları yıkıp, depreme dayanıklı, semt dokusuna uygun ve akıllı bina özelliklerine sahip yeni yaşam alanlarına dönüştürüyoruz. Şu ana kadar daire sayıları 30-50 arasında değişen 100'ün üzerinde binayı yeniledik" açıklamasında bulundu. 


Selahattin Keten, bugüne kadar Nişantaşı, Ulus, Şişli, Etiler ve Bağdat Caddesi civarında butik proje ve lüks konutlar inşa ettiklerine değinerek, şu anda 15 şantiyede çalışmalarının devam ettiği bilgisini verdi. 


Kadıköy ve Eyüp'te projeler


Devam eden projelerinden Kadıköy ve Eyüp projeleri hakkmda bilgi veren Selahattin Keten, "Kadıköy yakasında ve Eyüp'te devam eden sıfırdan projelerimiz var. Eyüp'teki...