28 / 03 / 2024

Kentsel Dönüşüm Zirvesi son durum

Kentsel Dönüşüm Zirvesi son durum

Ülkemizi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin lokomotifi olacağı gibi gözüken kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla Kentsel Dönüşüm Zirvesi 22 Ekim'de Balıkesir' de yapılacak.

Bağdat Caddesi'nden kentsel dönüşüm 2020'de yüzde 30 artacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, İnşaat Zirvesi'ndeki konuşmasında 2020 yılında Bağdat Caddesi’nde ve çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 30 artacağını söyledi...

Tevfik Göksu: Kentsel dönüşüm tarihi bir fırsat!

2. Kentsel Gelişim Zirvesi'nde konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel dönüşümün fırsatından yararlanarak şehirlerimizi insan yüzlü, planlı şehirlere, ekonomik kalkınmış, mutlu ve huzurlu şehirlere dönüştürebiliriz" dedi.

İzmir kentsel dönüşüm modeli örnek olacak!

“11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de Alsancak Mimarlık Merkezi Konferans Salonu’nda 300 kişinin katılımı ile gerçekleşti..

İzmir'de kentsel dönüşüm uzlaşmacı modeliyle yapılıyor!

İzmir’de Managemant Plus tarafından bu yıl 11.’si gerçekleştirilen ‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde kamu, yerel yönetimler ve sektör temsilcileri ‘uzlaşma’ modelinin dönüşümün kalbi olduğu konusunda birleşti. 

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yapıldı!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ İzmir’de 10 Mayıs Perşembe günü yapıldı.

11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin 11’incisi 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de gerçekleşecek. 

Kentsel dönüşüm rant sistemi haline gelmemeli!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı'nda eş zamanlı olarak gerçekleşen CNR Emlak Zirvesi'nde konuşan Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, kentsel dönüşümün önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek, bu projenin rant sistemi haline gelmemesi gerektiğini söyledi..

Kayseri Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleşti!

Sabah Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı dün gerçekleştirildi. 

Kentsel dönüşüm hayat kurtarır!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Servet Yıldırım bugünkü yazısında, Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm Zirvesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, kentsel dönüşümün önemini vurguladı.

İzmir Kentler Zirvesi'nde kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İzmir'i Sevenler Platformu, İzmir Konfederasyonu ve Müteahhitler Federasyonu, "Kent Zirveleri" kapsamında kentsel dönüşüm konulu toplantı yaptı. "'Kent Zirveleri" kapsamında kentsel dönüşümü ele alındı.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

Tahsin Kabaali Hatay'daki kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Tahsin Kabaali, önceki gün gerçekleşen Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde yaptığı konuşmasında, sürece, kenti kent yapan tüm unsurları barındıran şekliyle baktıklarına dikkat çekti.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yarın gerçekleşecek!

Kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan ‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ yarın HATMEK’te gerçekleşecek.

Kentsel Dönüşüm Zirvesi son durum Haberi

Kentsel Dönüşüm Zirvesi son durum

Deprem riski taşıyan ve ayrıca buna bağlı olarak niteliksiz konut stokuna sahip olan ülkemizi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin lokomotifi olacağı gibi gözüken kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Ticaret Odası, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği ve TÜBİTAK MAM gibi kurumların desteklediği Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından organize edilecek zirveye akademisyenler, üst düzey bürokratlar, belediye başkanları ve sektörün dev firmalarının temsilcileri konuşmacı olarak katılacak. Ana sponsorluklarını Gaynmenkul Hukuku Enstitüsü, Erşat Müşavirlik, TEP Investment'ın yaptığı zirveye; Star Gazetesi ve 24 TV medya sponsoru, Gayrimenkul Türkiye sektörel iletişim sponsoru, reidin.com sektörel bilgi sponsoru, emlakdream.com ve imarpanosu.com Kentsel dönüşüm her yönüyle tartışılacak "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi"...