29 / 03 / 2024

Kepez Akdeniz Sitesi

Kepez Akdeniz Sitesi

Hakan Tütüncü, “Polis merkezlerinden bir tanesini, Akdeniz Sanayi Sitesi’ne kazandırıyoruz. 2 bin 500 işyerinin bulunduğu, günlük 60 bin kişinin var olduğu bir yerde, polis merkezi çok faydalı bir hizmet olacak” şeklinde konuştu.

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Akdeniz'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Antalya Kepez Başkanı Hakan Tütüncü, gecekondu işgali ve kamyon garajı sorununu çözerek Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 3 tane küçük ölçekli sanayi sitesi ekleneceğini açıkladı.

Kepez'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk’ün düzenlediği kahvaltıda sanayi esnafıyla biraraya geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde, 300’e yakın yeni dükkânın yapılmasının önünü açtıklarını dile getirdi. 

Akdeniz Sanayi Sitesi’ne 250 dükkan müjdesi!

Akdeniz Sanayi Sitesi’nin 90 dönümlük arazisinde 30 yıldır yaşanan gecekondu sorunu çözüme kavuşuyor. 

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 290 yeni dükkan geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Türel ile birlikte Akdeniz Sanayi Sitesi esnafının konuğu olan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yeni imar çalışmalarıyla 290 yeni dükkana yer açılacağını müjdeledi.

Akdeniz Belediyeler Birliği'nin binası Kepez'e taşınacak!

Kepez'de yükselecek Kepez Belediye Meclisi toplantısında, çeşitli şehirlerde 62 belediyenin üyesi olduğu Akdeniz Belediyeler Birliği'nin (AKBB) yeni hizmet binasının Kepez'e taşınması karar için alındı.

Antalya Kepez'de kurulacak sanayi sitesinin arazi sorunu mecliste!

Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya ilinin Kepez ilçesinde sanayi sitesi için ayrılan arazi ile ilgili iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Kara, sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Kepez Akdeniz Sanayi Sitesi'ne kamyon garajı müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi üyelerinin beklediği kamyon garajı yapımı için gerekli adımların tamamlanmak üzere olduğunu müjdeledi.

Kepez Başköy'e Hurdacılar Sitesi geliyor!

Kepez Belediye Meclisi, Başköy Hurdacılar Sitesi ve çevresindeki toplu işyerleri için düzenlenen uygulama imar planı oy birliği ile kabul etti.

Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi'nin tapuları teslim edildi!

20 hektarlık bir alana yapılacak olan Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili son gelişmeleri sanayi esnafı ile paylaşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sanayi sitesine ait tapuları kooperatif başkanı Ali Arslan’a teslim etti.

Yusuf İşeri: Kepez’de 2B sorunu çözülecek!

Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini Akdeniz Manşet gazetesine yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Artık Kepez’e gelmek için birçok sebebiniz olacak” dedi.

Kepez'de 70 dönümlük macera parkı inşa ediliyor!

Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini Akdeniz Manşet gazetesine yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Artık Kepez’e gelmek için birçok sebebiniz olacak” dedi.

Kepez Akdeniz Sitesi Haberi

Kepez Akdeniz Sitesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2 bin 500 dükkanın ve 15 bine yakın çalışanın olduğu Akdeniz Sanayi Sitesi’ne yatırım yapıyor.

Başkan Tütüncü, tapu problemini çözdüğü, kat artışı getirdiği Akdeniz Sanayi Sitesi’ni, yeni yatırım müjdeleriyle ziyaret etti. Bugüne kadar birçok kez ziyaret ettiği sanayi sitesinde, işyerlerini gezen Tütüncü, bol kazançlar dileğinde bulunduğu esnafının isteklerini dinledi. Sanayi esnafı da talep ettikleri hizmetleri karşılayan, seçimde değil, he zaman yanların olan Tütüncü’yü, coşkulu bir şekilde karşıladılar. Başkan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "6 yıldan bu yana yaptığımız birçok hizmetle sanayi esnafımızın yüzünü güldürdük, güldürmeye devam edeceğiz. Her geçen gün büyüyen, gelişen sanayiye daha çok hizmet etme heyecanı ile yollardayız. Sanayi sitesine yönelik hizmetlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor" ifadesini kullandı.


LİSENİN TEMELİ ATLIYOR

Daha önce verdikleri lisenin...