19 / 04 / 2024

Kepez karakolu

Kepez karakolu

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Kepez'de 3 mahallenin imar planı revizyonları onaylandı!

Kepez Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısında 3 mahallenin hizmet taleplerini karşılayacak olan imar planı revizyonları onaylandı.

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge başvuları bugün başlıyor. Satış işlemlerini Türkiye Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 2+1 olarak tasarlanan daireler açık satışa sunuluyor.

TOKİ Antalya Kepez 1. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Antalya Kepez 1. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor. Yüzde 25 peşinatta 120 ay vade imkanı sunan projede satış işlemleri Türkiye Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Kepez Belediyesi komisyon üyeleri seçildi!

Kepez Belediyesi'ne ait müdürlüklerin gelir ve giderlerinin incelenmesinde mevzuata aykırı herhangi bir işleme rastlanılmadığını belirtti. Nisan ayı toplantısında kabul edilen 2 önerge ile birlikte 39 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Kepez'de şehirleşmeye yön verildi!

Nisan ayı meclis toplantısında belediyenin çalışmaları konusundaki istek ve eleştirilere yanıt veren Tütüncü, "Biz göreve geldiğimizde köklü sorunlar vardı. Şu anda Kepez'de şehirleşmeye yön verildi. Daha yapacak çok işimiz var" dedi.

Kepez Belediyesi, Nisan ayı olağan toplantısı yapıldı!

Kepez Belediyesi, nisan ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirdi. Mecliste, Dokuma Projesi Çalışma Grubu raporunun tamamlanamamasından dolayı süre 1 ay uzatıldı.

Kepez Belediyesi Santral mahallelerine yapılacak kentsel dönüşümü anlattı!

Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez ile Santral Mahallelerinde yapacağı kentsel dönüşüm projesini vatandaşın ayağına giderek anlatan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, mutlu sona yaklaşıldığını söyledi.

Kepez'de konut yatırımı artacak!

Kepez Belediyesi tarafından Göksu Mahallesi’nde kapalı olan imarlı yolların tamamına yakınının açıldığı ve 12 kilometrelik yeni yol hizmetinden sonra bölgede konut yatırımının arttığı bildirildi.

TOKİ Antalya Kepez 1. Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Antalya Kepez 1. Etap'ta 1 adet konut satıyor. Daire fiyatı 140 bin 767 TL olarak belirlenen projede 120,14 metrekare olarak tasarlanan 3 oda 1 salon konut açık satışa sunuluyor.

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge'de 6 adet konut satıyor!

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge'de 6 adet konut satıyor. Başvuruları 6 Nisan'da başlayacak olan projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Kepez Ahatlı idari tesis alanı imar planı askıda!

Antalya Kepez ilçesine bağlı Ahatlı Mahallesi 1836 ada 4 parsel “ İdari Tesis Alanına ” ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Kepez'de binlik imar planı bekleniyor!

Büyükşehlr Belediyesi, Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi sınırlarındaki aile sağlığı merkezinin 5 binlik planını geçtiğimiz ay meclisten geçirdi, Kepez Belediyesi de binlik planı revize ederse inşaat kaldığı yerden devam edecek.

Kepez'de cami inşaatı yapım işi ihale edilecek!

Kepez Cami İnşaatı Betonarme İmalatının Yaptırılması yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunumu. 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Kepez karakolu Haberi

Kepez karakolu

Antalya Esnaflar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yetkileri, bölgede planlama sürecinin bitmesi ve yapılaşmanın başlamasıyla güvenlik ihtiyacının yükseldiğini açıkladı. Gün geçtikçe büyüyen sanayi sitesinin güvenliğini sağlamayla ilgili imar planı kararı bulunmadığından bahsetti. Bu kapsamda kooperatif ve Antalya Jandarma Komutanlığı, Gaziler Küçük Sanayi Sitesi'ndeki cami alanının, karakol alanı olarak düzenlenmesini talep etti. Kepez Belediyesi de, Gaziler Küçük Sanayi Sitesi'nin yakın çevresinde bölgeye hizmet eden yapılaşmış bir caminin olduğunu göz önünde bulundurarak, bu talebe olumlu cevap verdi. Kepez İlçe Müftülüğü'nden de, söz konusu plan revizyonuyla ilgili 'uygundur' görüşü alındı.

İMAR REVİZYONUNA MECLİSTEN ONAY

Gaziler Küçük Sanayi Sitesi'ndeki, mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait ibadet planlı alanını, kamu hizmet alanı olarak düzenleyen 1/5000 ölçekli nazır imar plan revizyonu geçtiğimiz aylarda Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onay verilmişti. 

Kepez Belediye...