28 / 03 / 2024

Kerem Oral kim

Kerem Oral kim

Mimar Kerem Oral kimdir? Mimar Kerem Oral bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Kerem Oral, bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışmalarına devam ediyor? İşte Kerem Oral...

Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası 29 Nisan'da açılıyor!

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Çiftlik Projesi" seçilen ve ilk mağazasını Aralık 2014'te Bebek'te açan Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası'nı 29 Nisan'da açıyor. Açılış kokteyline Emre Oral ve Kerem Oral ev sahipliği yapacak.

Mimar Emre-Kerem Oral kardeşler doğal ürünler mağazası açıyor!

3 yıl önce Palivor Çiftliği'ni kuran mimar Emre ve Kerem Oral, kendileri için ürettikleri doğal ürünleri Bebek'teki mağazalarında satacak. Mağaza'nın Aralık ayında açılması planlanıyor...

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Mevlüt Oral: Emlak sektöründe cezalar caydırıcı olmalı!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral,Türkiye de en çok inşaat sektörünün iş yaptığı illerden biri olan Samsun'da piyasayı dolandıran müteahhitlerin hem vatandaşı hem de emlak sektörünü zarara uğrattığını vurguladı...

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Site duyurusunu kim yapar?

Genel kurul toplantıları dışındaki zamanlarda da site yönetimi bazı hatırlatmalar yapabiliyor. Site duyuruları site ilan panosuna asılıyor. Bu duyurular anagayrimenkul ve aidat ödemeleri ile ilgili olabiliyor. Peki, site duyurusunu kim yapar?

Nazım imar planlarını kim onaylar?

1/2000 veya 1/5000 ölçekte düzenlenen ve detaylı bir raporla açıklanan ve rapor ile bir bütün olarak hazırlanan plana nazım imar planı deniyor. Peki, Nazım imar planını kim onaylar?

Kerem Oral kim Haberi

Kerem Oral kim

Kerem Oral kimdir?

Kerem Oral, 1970 yılında doğan Kerem Oral 1995 yılında Fransa'daki Grenoble Yüksek Mimari Okulu'ndan mezun olmuştur. 1995 -1996 yılarında Fransız B.E.G. firmasında, mimar olarak görevine başlamış olup 1996 başında Türkiye'nin ilk Carrefour Hipermarket ve Alışveriş Merkezinde firmanın şantiye sorumlu mimarı ve Carrefour "Müşteri Temsilcisi" sıfatıyla görev almıştır. 1996 yılından beri Y. Mimar Kerem Oral, Mimar Oral Firması'nın ortağı olarak çalışma hayatını sürdürmektedir.


Mimar Kerem Oral projeleri..

Palivor Çiftliği (2012)

Christian Dior Mall of Emirates (2010)

LV2 İstanbul (2010)

Prada İstinye (2010)

Değer 16 (2010)

Prada - Abdi İpekçi (2009)

Louis Vuitton Dubai Mall (2009)

Pellis Couj Kinder Garden (2009)

Dellis Cay Kindergarden (2009)

Notre Dame De Sion Lisesi Anaokulu (2009)

Pula Resort (2008 - Sürüyor)

Louis Vuitton Bangalore (2008)

Louis Vuitton Nişantaşı (2008)

Pula Residence (2008)

Louis Vuitton İstinye Park (2007)

Notre Dame De...