23 / 04 / 2024

keten inşaat 38. yıl kutlama

keten inşaat 38. yıl kutlama

Başta Nişantaşı olmak üzere İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Keten İnşaat, 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapıyor.

Malatya'da 38.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, 38 milyon 62 bin 577 TL bedelle kat  karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

İnşaat yatırımları geriledi mi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Yatırımlar azalmıyor, güçlü bir şekilde artıyor. 4. çeyrek itibarıyla sadece inşaat yatırımlarında gerileme varken makine teçhizat yatırımları yüzde 38, diğer aktifler ise yüzde 16 artış gösterdi." dedi.

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahallelerinin sınırlarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor.

Türk ve Amerikan iş dünyası inşaat sektörünü değerlendirecek!

Türk ve Amerikan iş dünyası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yıl sanal ortamda düzenlenecek 38'inci Amerikan-Türk Konferansı'nda, iki ülkenin ekonomik, ticari ve stratejik ilişkilerini değerlendirecek, inşaat sektörü de konuşulacak.

2020 yılı inşaat maliyet bedelleri belli oldu!

Emlak vergisine esas olmak üzere gelecek sene uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri, meskenler açısından 70,38 lira ile 3 bin 228,90 lira arasında değişecek.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Emlak Konut'un inşaatı devam eden 38 projesinde son durum 2019!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşaat çalışmaları devam eden 38 projesinde son durumu sizler için derledik...

Emlak Konut'un inşaatı devam eden 38 projesi ne durumda?

Gayrimenkul sektörünün şekillenmesinde büyük rol oynayan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın38 projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor...

Dörtyol Belediyesi'nden 38 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Dörtyol Belediyesi, Sanayi Mahallesinde Otopark - İşyeri - Çok Amaçlı Salon inşaatı yaptırıyor. İnşaat ihalesi 5 Kasım'da gerçekleşecek..

Emlak Konut'un 38 projesinde inşaat ne durumda?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşaatı devam eden 38 projesi havadan görüntülendi. Peki projeler ne durumda? İşte son halleri...

Mamak Belediyesi'nden 38.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Mamak Belediye Başkanlığı, Fahri Korutürk Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhale 27 Şubat 2018 tarihinde yapılacak..

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ölümlü iş kazalarının yüzde 38'i inşaat sektöründen kaynaklanıyor!

İnşaatlarda İş Sağlığı ve Güvenliği 2017 Hedef Sıfır Pratik Çözümler sempozyumu İstanbul'da başladı. Müsteşar Yardımcısı Nacar: "Ölümlü iş kazalarının yüzde 38'i inşaat sektöründen kaynaklanıyor. Bunların da içlerinde en önemli neden ise yüksekten düşme'' dedi.

keten inşaat 38. yıl kutlama Haberi

keten inşaat 38. yıl kutlama

Başta Nişantaşı olmak üzere İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Keten İnşaat, 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapıyor.

Butik inşaat anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun prestijli projeler inşaa eden, üstün kalitede lüks konutlar ile fark yaratıp binalara ve bulunduğu semte değer katan Keten İnşaat, sektörde 38 yılı geride bıraktı.


Keten İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, 38 yıllık iş deneyimiyle Nişantaşı, Ulus, Şişli, Etiler ve Bağdat Caddesi civarında butik proje ve lüks konutlar inşa ettiklerini belirterek, “38 yıldır yaptığımız her projenin başındayız, arkasındayız. Biz 38 yıldır ev sahiplerimize her zaman kazandırıyoruz” dedi.


Butik inşaat yaptıklarının altını çizen Selahattin Keten, farklı istek ve beklentileri yerine getirdiklerini söyledi. Keten, “Kentin dokusuna uygun kentsel dönüşüm yapıyoruz....