23 / 04 / 2024

key ödemeleri ne kadar alacağım

key ödemeleri ne kadar alacağım

KEY ödemeleri için yeni liste bugün Resmi Gazete'de açıklandı. KEY ödemeleri isim listesine www.keyodemeleri.com adresinden ulaşabiliyor. Peki KEY ödemesi ne kadar? İşte KEY yardım ücretleri...

Tapu sahipleri dikkat! 2024 emlak vergisi ödemeleri ne zaman başlayacak?

Pek çok tapu sahibini yakından ilgilendiren 2024 emlak vergisi ödemeleri ne zaman başlayacak? İşte emlak vergisi 2024 ödeme tarihleri....

Kredilere faiz ayarı geldi! Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?

Konut, taşıt ve ihtiyaç kredilerine faiz ayarı geldi. Peki 1 milyon TL konut kredisi, 400 bin TL taşıt kredisi ve 100 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?

Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Aile Destek Paketi ödemeleri her ay hesaplara yatırılıyor. Peki, Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? İşte detaylar...

Aile destek ödemelerinde son dakika! Eylül 2023 aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu mu? 

Bakanlık tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen destek ödemeleri 1 yıl daha uzatılmıştı. Destek ödemelerini araştıran aileler Eylül ayı destek ödemelerinin ne zaman yatacağı merak ediyor. Peki Eylül aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

Hesaplara her ay 1250 TL yatıyor: Ağustos ayı Aile Destek ödemeleri ne zaman yapılacak, yapıldı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına destek ödemesi yapılıyor. Peki, ağustos ayı ödemeleri yapıldı mı, ne zaman yapılacak? İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Aile Bakanlığı destek ödemeleri ne kadar zamlandı?

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemeleri alan vatandaşlar destek ödemelerinin ne kadar zamlandığını merak ediyor. İşte Aile Bakanlığı destek ödemesi zam miktarı.

Haziran ayı destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemelerine zam geldi mi?

Aile destek Haziran ayı ödemeleri ne zaman yatacak? Ödemeler ne kadar olacak? şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından soruluyor. Bu ödemeden yararlanan kişiler hazirana girdiğimiz şu günlerde bu soruların yanıtını arıyor.

Emlak vergisi muafiyeti şartları neler? Emlak vergisi ilk taksit ödemeleri ne zaman?

Emlak ve çevre temizlik vergisi birinci taksit ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak edilirken, emlak vergisi muafiyeti şartlarının detayları da araştırılıyor. Peki, Emlak vergisi muafiyeti şartları neler? Emlak vergisi ilk taksit ödemeleri ne zaman?

Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Mayıs 2023 destek ödemeleri ne zaman yatırılacak? Hemen bakın

Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Mayıs 2023 destek ödemeleri ne zaman yatırılacak? Aile destek ödemelerini bekleyenler hemen bu detaylara bakın...

Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman, hangi gün hesaplara yatacak? 1250 TL'ye okkalı zam gelecek mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara destek ödemesi yapıyor. Peki, Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman, hangi gün yatacak? 1250 TL'ye okkalı zam gelecek mi? İşte detaylar...

TOKİ 2+1, 3+1 konut ödeme planı açıklandı mı? TOKİ ödemeleri ne zaman başlıyor? Başvuranlar hemen bakın! 

"TOKİ ödeme planı nasıl olacak?" sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından peşinat ve taksit ödemeleri merak edilmeye başlandı. Peki TOKİ ödemeleri ne zaman yapılacak? 

Çay destekleme ödemeleri ne zaman yapılacak? 2023 Çaykur Çay desteklemeleri yattı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından binlerce çiftçiye destek amacıyla ödenen tarımsal destek ödemeleri merak ediliyor. Peki çay destekleme ödemeleri ne zaman yapılacak? 2023 Çaykur Çay desteklemeleri yattı mı?

DASK ödemesi nereden yapılır? DASK ödemeleri ne zaman yapılacak? DASK ağır hasarlı binaya ne kadar ödeme yapar?

DASK ödemeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar, DASK ödemelerinin ne zaman yatacağını merakla sorguluyor. İşte detaylar!

key ödemeleri ne kadar alacağım Haberi

key ödemeleri ne kadar alacağım

KEY ödemesi ne kadar alacağım?

KEY ödemeleri için yeni liste bugün Resmi Gazete'de açıklandı. KEY ödemeleri isim listesine http://www.keyodemeleri.com/ adresinden ulaşabiliyor. KEY ödemelerinde de T.C. kimlik numarasının ibrazı zorunlu oluyor. Peki, key yardım ücretleri ne kadar?


KEY ne kadar 2014?

Yardıma müstehak olanlara, Yardıma hak kazandıkları tarihi takip eden aybaşından itibaren alacakları ücret KEY Listesinde isimlerinin karşısında açıklanıyor.


Yardım Süresi 

Yardımın süresi 180 aydır. Yardımdan yararlanma şartlarını kaybedenlere, yardım yapılması durdurulur. Ancak, bunlardan yardım yapılma hakkını tekrar kazananlara, 180 aylık sürenin bakiye kısmı kadar yardım yapılmasına devam olunur. 


Yardımdan yararlanır iken ölen kişinin, kalan süreye ait yardım hakkı, yardıma müstehak eşi adına yapılır. Bu durumda bakiye süre için yardıma müstehak eşe yapılacak yardım, eşin çalıştığı kurum, işveren ve sosyal güvenlik kuruluşunca yapılır. 


Yardımdan yararlananlardan kendi adına...