27 / 04 / 2024

Kıbrıs Developments projeler

Kıbrıs Developments projeler

33 yıllık deneyimi ile kişiye özel yaşam alanları yaratan Kıbrıs Developments, Akdeniz konseptine sahip yeni projesi Natura’nın lansmanını gerçekleştirdi. 

Türk yatırımcılara Kıbrıs'ta yeni bir dönem başlıyor! 

Kapalı Maraş'a yönelik açılımın çok önemli olduğunu belirterek, Türk yatırımcılara "Kıbrıs'ta yeni bir dönem başlamıştır. Maraş'ta önemli gelişmeler olacak. Türk yatırımcılar ona göre projeler geliştirmeli" çağrısı yaptı.

Kıbrıs Town Houses'a Property NC Awards'tan 11 ödül!

Property NC Awards 2019 gecesinden 11 ödülle ayrılan Kıbrıs Developments, başarılarını ödülle taçlandırarak projelerini gururla tescilledi...

Kıbrıs Town Houses projesinde 0,98 faiz fırsatı!

Kıbrıs Developments’in ödüllü projesi Kıbrıs Town Houses, döviz kurları ile birlikte faiz oranlarındaki değişkenliğin yarattığı olumsuzluğu avantaja çeviren eşsiz bir kampanya başlattı.

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

Kıbrıs Developments'tan yeni kampanya!

Kuzey Kıbrıs’ta faaliyet gösteren Kıbrıs Developments, 0.99 faiz oranının geçerli olduğu yeni bir kampanya başlattı.

Kıbrıs Town Houses'ta daire fiyatları 79 bin sterline!

Kıbrıs Developments tarafından hayata geçirilen Kıbrıs Town Houses projesinin lansmanı gerçekleşti. 4 çeşit konut tipine sahip projede daire fiyatları 79 bin sterlinden başlıyor.

İş Bankası'ndan Kıbrıs Town Houses projesine 20 yıl vade!

Kıbrıs Developments tarafından Girne Alsancak’ta hayata geçirilen Kıbrıs Town Houses projesine İş Bankası'nda 20 yıl vadeli kredi veriyor.

Kıbrıs Developments'ten Milos Ormanı!

Kıbrıs emlak sektörünün özel projesi Milos Park Homes, doğa için de büyük bir adım attı. Kıbrıs Developments imzası taşıyan proje Milos Park Homes, Milos Ormanı ile dikkat çeken bir sosyal sorumluluk projesine hayat verdi.

Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu!

Kıbrıs Developments'ın 30'uncu yıl özel projesi Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu. Milos Park Homes'un iş sağlığı ve güvenliği süreci, örnek olarak gösterildi. İşte detaylar..

Antalya Kıbrıs Barajı'nın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kıbrıs Barajı'nın da bulunduğu Devlet Su İşleri Tesisleri Toplu Temel Atma, bazı tesislerin açılışı ve Orman Genel Müdürlüğü sertifika dağıtım törenine katıldı.

Kıbrıs 16dört16 yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor!

Kıbrıs emlak sektörü yeni bir konseptle tanışacak. Girne'de yükselen Milos Park Homes projesi, bu kez yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor. İşte 16dört16 kod adlı projenin detayları..

Salamis Park, Kuzey Kıbrıs'ın yeni yaşam alanı!

Akol Group’un inşa ettiği Salamis Park, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değerlerinden olan Gazimağusa’nın Yeniboğaziçi bölgesine artı bir değer ve yeni bir yaşam tarzı getiriyor. Akol Group, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin Nisan sayısı yayında!

Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige, Nisan ayını yatırım başlıklarıyla karşılıyor. Cityscape Turkey’de yoğun ilgi gören KKTC emlaklarıyla ilgili görüşler, yorumlar ve eleştiriler Ekonomi Kıbrıs Prestige’de...

Kıbrıs Developments projeler Haberi

Kıbrıs Developments projeler

Kıbrıs Developments, ödüllü projeleri Milos Park Homes ve Kıbrıs Town Houses’dan sonra yeni bir prestij proje yaratma misyonu ile “Natura” projesinin lansmanını gerçekleştirdi. 

Sektörün önde gelen yatırımcılarının ve çözüm ortaklarının katılımı ile gerçekleşen lansman gecesinde ilk olarak sözü alan Kıbrıs Developments Direktörü Çağatay Özbirim, ilerleyen dönemlerde prestij projelerine devam edeceğini müjdeleyerek sözlerine başladı. Özbirim, “Yaptığımız projelerde hep bir yukarıya çıkma, teknolojiyi yakından takip etme, insanlarımızın beklentileri yönünde yeni projeler oluşturma arzumuzu ve çabamızı sürdüreceğiz” dedi. 

Konut almak için finansman ihtiyacına vurgu yaparak Türkiye İş Bankası’nın Natura projesinde de yer almasını ve natamam konut kredisi ile bu projeyi destekliyor olmasını büyük memnuniyetle karşıladığını belirten Özbirim Türkiye İş Bankası ailesine teşekkürlerini sundu. Özbirim, “Biz bütün projelerimizde tahaadüt ettiğimiz sürelerin hep öncesinde tamamlamayı hedefledik...