26 / 04 / 2024

Kiğılı yeni mağazalar

Kiğılı yeni mağazalar

Yurtiçinde 200 mağaza ile gidebilecekleri her yere gittiklerini ifade eden Kiğılı’nın patronu Abdullah Kiğılı, “Gücümüzü yüzde 100 yerli üretimden alıyoruz. Önceliğimiz Balkan ülkeleri olacak” diye açıklama yaptı. 

Migros, Eylül'de 35 yeni mağaza açtı! Mağaza sayısı 3 bin 205, satış alanı 1 milyon 897 bin metrekare oldu! 

Migros tarafından, Eylül ayında açılan yeni mağaza sayısını ve mağazaların formatlarını tek tek açıklandı. İşte detaylar...

2023’te başlıyor, binlerce kişiye yeni iş imkanı

Artık sayılı günler kaldı. 2023 senesinde alışverişte yepyeni bir dönem başlıyor. Yeni uygulamayla hem atıkların önüne geçilecek hem de binlerce kişiye yeni bir iş sahası açılacak.

Kiğılı online özel yeni sezonda yüzde 30 indirim+ 2 ürüne yüzde 15 indirim! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Erkek giyim markası Kiğılı kigili.com adresli online satış kanalında yeni sezon ürünlere yönelik indirim kampanyası başlattı. Kiğılı, kampanya kapsamında yeni sezon ürünlerde yüzde 30 indirimin yanısıra 2 ürün alımına ek yüzde 15 veya 3 ve üzeri ürün alımına ek yüzde 25 indirim uyguluyor.

Seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim Migros Mağazalarında sizi bekliyor! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sadece bir hafta geçerli olacak indirim, hepimizin yüzünü güldürecek. Birçok üründe fiyatlar dibi gördü. En çok tercih edilen markada, en çok kullanılan ürünlerde yapılan bu indirimi, artan fiyatlardan bunalanlar için listeledik. İşte Migros Mağazalarında geçerli olan 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ramsey, 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açacak!

Ünlü marka Ramsey, mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açmayı hedefleyen ünlü marka, İzmir ve Katar’da da yeni mağazalar açacak.

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Pereja, İstanbul'da yeni mağaza açacak!

Yatırımlarına devam eden Pereja bu yıl hem İstanbul'da hem diğer illerde yeni mağazalar açacak...

Tepe Home yeni mağazalar açmak için düğmeye bastı!

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan yaptığı açıklamada, "Güçlü olduğumuz perakende mağazacılık alanında yeni satış noktaları açmaya devam edeceğiz" dedi.

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Kahve Dünyası 2020 yılını 30 yeni mağazayla tamamlayacak!

Kahve Dünyası 200’den fazla mağaza ile yaklaşık 2 bin 500 çalışanıyla hizmet veriyor. Firma 2020 yılını 30 yeni mağazayla tamamlamayı hedefliyor.

Beymen'in yeni mağazalarına YOO Mimarlık imzası!

Türkiye’nin ve dünyanın perakende devlerine tasarım hizmeti sunan YOO Mimarlık, son dönemde Beymen mağazalarının proje çalışmalarını hayata geçirdi.  

Doğtaş yurt dışında dört yeni mağaza açacak!

Geçtiğimiz günlerde Londra'daki mağazasının açılışını yapan Doğtaş, son olarak Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan'da yeni mağazalarını faaliyete geçirdi.

Kiğılı yeni mağazalar Haberi

Kiğılı yeni mağazalar

Sabah Gazetesi yazarkarından Feride Cem bugün Abdullah Kiğılı ile gerçekleştirdiği röportajı yayınladı. İşte Feride Cem'in röportajı... 

Hazır giyim perakendeciliği sektörünün "Abdullah Abi"si Abdullah Kiğılı, son 6 aydır yurtdışında mağazacılık atağı başlatmak için yoğun bir mesai harcıyor. Türkiye'de 200 mağaza ile yeterli büyüklüğe ulaştıklarını anlatan Kiğılı, "Sıra yurtdışı büyümede" diyor. Şirketin CEO'luğunu yapan damadı Hilal Suerdem'le markayı yurtdışı seferine hazırlayan Kiğılı, "Ben çok krizler gördüm, hükümet doğru adımlar atıyor. Türkiye'nin geleceği çok parlak" diye konuştu. Kiğılı ve Suerdem'le yeni stratejilerini ve yol haritalarını konuştuk...

1-) Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine hazırlanıyor. Bu süreç satışlarınızı nasıl etkiliyor?
Şu ana kadar seçimden dolayı satışlarında ekstra bir hareket olmadı. 18 Şubat'ta kesin listelerin açıklanmasıyla birlikte satışlarımız artar. Çünkü adayların 98'i erkek. 81 vilayet, 800'ün üzerinde...