27 / 04 / 2024

kiler biskon inşaat

kiler biskon inşaat

İstanbul'un ultra lüks projesi Levent'teki Sapphire gökdelenine ilave olarak toplu konutlar inşa eden Kiler Grubu'nun şirketi Biskon inşaat eleman alacak.

Çekya'da Türk inşaat sektörüne fırsat var!

Türkiye'nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nca (DEİK) düzenlenen "Türkiye-Çekya İş Birliği Fırsatları" webinarında açıklamalarda bulundu. Bağış, "Türk yatırımcılar dışında, Türk inşaat şirketleri de bize nasıl mükemmel yollar inşa edilebileceğini göstermeli" dedi.

Moldova'da inşaat ve turizmde Türk yatırımcılar için fırsatlar var!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yurtdışı Yatırımlar Konseyi Üyesi Selman Özgün yaptığı açıklamada, "Türk yatırımcılar için Moldova ve Gagauz Yeri'nde önemli fırsatlar var. Özellikle tarım, inşaat, altyapı, sanayi ve sağlık sektörlerinde önemli fırsatlar Türk yatırımcıları bekliyor" dedi.

Karadağ'da otel ve konut inşaatı alanlarında ciddi gelişmeler öngörüyoruz!

Karadağ ve Türkiye arasında önemli fırsatlar gördüğünü belirten Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Karadağ İş Konseyi Başkanı Naser Alim özellikle de turizm, tarım ile otel ve konut inşaatı alanlarında ciddi gelişmeler öngördüklerini dile getirdi.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

İnşaat sektörü sıkıntılarını barter sistemiyle aşıyor!

İç ve dış dinamikler, dünya ülkeleriyle yürütülen ticari ilişkiler, küresel krizler ve daha birçok etkenin önemli bir rol oynadığı inşaat sektöründe barter sistemi ön plana çıkıyor.

Türk inşaat şirketlerine Mozambik'ten yatırım daveti!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ev sahipliğinde Mozambik-Türkiye İş Forumu düzenlendi. İki ülkede birçok işbirliği anlaşmasına imza atılırken, Türk iş adamlarına davette bulunulan yatırım alanlarında inşaat, enerji ve tarım sektörleri öne çıktı.

Referans Bahçeşehir'de inşaat ve satışlar sürüyor!

Kiptaş arazisi üzerinde Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir projesinde inşaat ve satışlar sürüyor. 465 konutluk projeden 300 milyon lira hasılat bekleniyor.

Türkiye ve Rusya ilişkisi inşaat sektörünü sevindirdi!

Türkiye ve Rusya arasındaki krizin aşılması sonrası iyileşmeye başlayan ilişkiler, turizmciler kadar inşaat sektörünü de oldukça sevindirdi. Yeni dönemde müteahhitlerin çalışmalarını artırarak devam edeceği belirtiliyor.

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin inşaatı 2018'de başlayacak!

Akkuyu Nükleer AŞ'nin Hukuki ve Kurumsal İlişkiler Direktörü İlya Smirnov, "Rosatom, Akkuyu NGS’de inşaat aşamasının 2018’de başlamasını öngörüyor." dedi.

Bingöl'de inşaat sezonu başlamadan izinsiz kazı yapanlara ceza!

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, inşaat sezonunun başlamaması nedeniyle izinsiz kazı yapan kişi veya firmalar hakkında cezai işlem uygulanacağını bildirdi.

İran'da Türk yatırımcılara inşaat sektöründe yeni iş imkanları oluşacak!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan "İran'da Türk yatırımcısı ve ihracatçısı için inşaat, altyapı, enerji, otomotiv, maden, turizm, hizmet ve perakende sektörlerinde yeni iş imkanları oluşacak" dedi.

Tarık Gürdil: İnşaat sektöründe talepler farklılaşıyor!

Türk inşaat sektörü, tüketicinin barınma ihtiyacının ötesinde hayat tarzı üretmeye başladı. Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil, “Artık barınma tek ihtiyaç değil. Talepler farklılaşıyor. Bu da sektörü büyütüyor” dedi..

Tepe İnşaat Ajans Dijital Kalem ile çalışacak!

Türkiye ekonomisine yön veren en önemli sektörlerden birisi olan inşaat sektöründe 44 yıldır faaliyetlerini sürdüren, inşa ettiği tesisler ve altyapı projeleriyle hayatın her alanında yer alan Tepe İnşaat halkla ilişkiler ajansını seçti...

kiler biskon inşaat Haberi

kiler biskon inşaat

Şantiye tecrübesi istenilen, eleman alınacak alanlar şunlar: mimarlar, inşaat mühendisleri, inşaat teknikerleri, hiyab operatörleri ve kule vinç operatörleri. Başvurular 0 212 677 50 51 nolu faksa veya [email protected]'a...