28 / 03 / 2024

kiler gyo genel müdürü tarık gürdil

kiler gyo genel müdürü tarık gürdil

Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil ve Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, konutta yeni kampanya ve KDV indirimi ile görüşlerini paylaştı... 

Tarık Gürdil Kiler GYO'da genel müdür oldu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür'ü Tarık Gürdil oldu. Gürdil, Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi'nde öğrenim gördü...

Mesut Huriel, Kiler GYO Genel Müdürü oldu! 

Kiler GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada Mesut Huriel'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Kiler GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesiyle  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçilmesi Genel Kurul'da kabul edildi. 

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Kiler GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi.

Mesut Huriel, Kiler GYO'nun Vekaleten Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Genel Müdürlük görevine Vekaleten Mesut Huriel'in atanmasına, kendisine B grubu imza yetkisi verilerek şirketi müştereken temsil ve ilzama yetkili kılınmasına karar verildi.

Tarık Gürdil, Kiler GYO'dan istifa etti!

Kiler GYO'nun KAP'ta yaptığı açıklamaya göre, Genel Müdürü Tarık Gürdil görevinden istifa etti. 

Kiler GYO 2020 yılına ait banka kredi borçlarını kapattı!

Kiler GYO 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda 2020 yılı sonu itibarıyla banka kredi borçlarını kapattı.

Yeşil GYO genel kurul toplantısı nisap sağlanamadığı için yapılamadı!

Yeşil GYO genel kurul toplantısı nisap sağlanamadığı için yapılamadı! Kiler GYO genel kurul toplantısı nisap sağlanamadığı için yapılamadı!

Kiler GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Kiler GYO'nun 30 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan kararlar İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescillendi.

Kiler GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesi hususu Genel Kurul tarafından kabul edildi.

Kiler GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Kiler GYO'nun 2019 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Haziran 2020 tarihinde  düzenlendi. 

Kiler GYO 2019 yılı içim kar payı dağıtacak mı?

Kiler GYO 447 milyon 638 bin TL olarak gerçekleşen net dönem zararının ise geçmiş yıllar karlarından mahsup edilmesine ve bu hususlara ilişkin hazırlanan ekteki 2019 yılı Kar Dağıtım Tablosunun Genel Kurul'un bilgi ve onayına sunulmasına karar verdi.

kiler gyo genel müdürü tarık gürdil Haberi

kiler gyo genel müdürü tarık gürdil

Konutta yeni kampanya ve KDV indirimi ile ilgili sektör temsilcilerinden Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil ve Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç’ın görüşlerini paylaştı.

Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil

"İnşaat sektörü canlanacak"

Hükümetimizin imar barışının ardından attığı bu adım bir süredir yavaş seyreden satışların canlanmasında önemli bir itici güç olacak. Geçen yılın son çeyreğinden beri konut satışları kredi faiz oranlarının yüksek olması nedeniyle talebin ertelenmesine sebep olmuştu.  Şimdi hem yüzde 18’den yüzde 8’e düşürülen KDV indirimi, hem de tapu harcı oranının düşürülmesi konut satın almayı planlayanlar açısından konut yatırımının cazibesini artıracaktır. Özellikle büyük ve lüks konutlarda bu indirimin etkisi daha fazla hissedilecektir. İnşaat sektörü olarak bizlerin de uzun bir zamandır beklediği bir destekti, Bakanlar Kurulu’nun aldığı bu kararlar...