25 / 04 / 2024

kiptas hadimkoy gerekli evraklar

kiptas hadimkoy gerekli evraklar

Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesi 47 bin metrekare alan üzerinde Deliklikaya mevkiinde inşa edilecek.18 Mart'ta satışa çıkan Kiptaş Hadımköy 3. Etap'a başvuru için son gün 4 Nisan 2014 Cuma günü...

İntifa hakkı tesisi için gerekli belgeler!

Bir kimseye tahsil edilen gayrimenkulden yararlanma, gayrimenkulü kullanma hakkı intifa hakkı olarak tanımlanıyor. Bu hakkın tesisi için bazı belgeler gerekiyor. İşte, intifa hakkı tesisi için gerekli belgeler!

İpotek kaldırma işlemi için gerekli belgeler!

Kullanılan veya kullanılacak kredilerin güvencesi için bir taşınmazın teminat olarak gösterilmesine ipotek deniyor. Konut üzerindeki ipoteğin kaldırılabilmesi için bazı belgeler gerekiyor. İşte, ipotek kaldırma işlemi için gerekli belgeler!

Çöp vergisi için gerekli evraklar!

Çöp vergisi yasal olarak belediyenin sunmuş olduğu temizlik hizmetlerinden faydalanan konut, işyeri gibi yapıları kapsıyor. Vergi ödemesi bazı evraklar gerekiyor. İşte, çöp vergisi için gerekli evraklar!

Çevre temizlik vergisi ödemek için gerekli belgeler!

Çöp vergisi olarak da bilinen Çevre temizlik vergisi belediyenin sunduğu çevre ve temizlik hizmetlerinin karşılığı olarak alınıyor. İşte, çevre temizlik vergisi ödemek için gerekli belgeler!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuru için gerekli belgeler!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da 115 konut açık artırma ile satışa sunuluyor. Başvuruları bugün başlayan projede 4+1 daireler yer alıyor. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuru için gerekli belgeler...

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2015!

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapıların hak sahipleri Bakanlıktan kira yardımı alabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2015..

Miras intikali için gerekli belgeler!

Miras Hukuku gereğince, bir kimsenin vefat etmesi halinde menkul ve gayrimenkul malları yasal mirasçılarına kalıyor. Miras kalan gayrimenkullerin intikali nasıl yapılır? Miras intikali için gerekli belgeler nelerdir?

Emlak vergisi ödemek için neler gerekli?

Emlak vergisi, gayrimenkuller için ödenmesi gereken vergi olarak karşımıza çıkıyor. Ev ve dükkan sahiplerinin yanı sıra arsa ve arazi gibi taşınmazları olan kimseler de vergi mükellefi oluyor. Peki, emlak vergisi ödemek için neler gerekli?

Emlak vergisi öderken gerekli evraklar!

Emlak vergisi mükellefleri, 1319 sayılı Kanun gereğince vergiyi her sene ödemek zorunda oluyor. 2015 yılına ait emlak vergisi ödemeleri devam ediyor. Peki, emlak vergisi öderken gerekli evraklar hangileridir? İşte yanıtı..

Tapu vekaleti için gerekli belgeler!

Tapuda işlemler vekil aracılığı ile yapılabiliyor. Tapu işlemleri için bir başka kimseye vekalet noterde veriliyor. Peki, tapu vekaleti için gerekli belgeler nelerdir? Tapu vekaletname ücreti 2015 ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli evraklar 2015!

Anlaşma ile tahliye edilen binaların maliklerine, kiracılara geçici konut veya işyeri tahsisi ya da bankalardan kullanılacak krediler için faiz desteği yapılabiliyor. İşte, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli evraklar 2015!

Emekli emlak vergisi muafiyeti için gerekli belgeler!

Emlak vergisinde tek mesken sahipleri sıfır oranlı emlak vergisi avantajından faydalanabiliyor. Vergiden muaf olabilen kimseler arasında emekliler de bulunuyor. Peki, emekli emlak vergisi muafiyeti için gerekli belgeler nelerdir?

İmar durum belgesi almak için gerekli belgeler!

Bir arsa üzerinde yapılaşmanın izin verilmesi ve nasıl yapılaşma olabileceğini belirten belgeye imar durum belgesi deniyor. Bu belge belediyeden alınabiliyor. İşte, imar durum belgesi almak için gerekli belgeler!

kiptas hadimkoy gerekli evraklar Haberi

kiptas hadimkoy gerekli evraklar


Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesi 47 bin metrekare alan üzerinde Deliklikaya mevkiinde inşa edilecek. 18 Mart'ta satışa çıkan Kiptaş Hadımköy 3. Etap için 50 binden fazla başvurunun yapıldığı bildirildi. Kiptaş Hadımköy 3. Etap'a başvuru için son gün 4 Nisan 2014 Cuma günü.


Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinde 1.472 adet konut yer alacak. Kiptaş Hadımköy 3. Etap'ta peyzaj, çocuk oyun alanları, 24 derslikli ilköğretim okulu, 24 derslikli ortaöğretim okulu ve cami de inşa edilecek.