26 / 04 / 2024

kiptaş taksit erteleme

kiptaş taksit erteleme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ küresel boyuttaki salgın hastalık nedeniyle ödeme güçlüğü yaşayabilecek vatandaşların borçlarının erteleneceğini açıkladı. 

KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar? Yüzde 15 peşinatla 36 ay vade farksız taksit!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kaper Sitesi'nde satışlar geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Peki yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksit imkanı sunulan KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı... Vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın... İşte KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler detayları...

TOKİ taksit ödemeleri ertelenecek mi?

TOKİ'ye borcu olan vatandaşlar uzun zamandır taksit ödemelerinde erteleme olup olmadığını merak ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, taksit ödemelerinde erteleme olmayacağını açıkladı.

Garanti BBVA konut kredisi erteleme koşulları!

Garanti BBVA müşterilerin ihtiyacına göre, kredi anapara, faiz ve taksit ödemelerini, herhangi bir ek koşul aranmaksızın, 30 Haziran 2020 tarihine kadar erteleme imkanı sunuyor.

Konut kredisi erteleme nasıl olur 2020?

Kamu bankaları koronavirüs sebebiyle maddi sorun yaşayan işletmelerin anapara, faiz ve taksit ödemelerinin ertelenmesine karar verdi. Peki, konut kredisi erteleme nasıl olur? İşte konut kredisi erteleme 2020 detayları...

KİPTAŞ'tan 'taksit ve ödeme' düzenlemesi!

KİPTAŞ'tan ertelenen taksit ve ara ödemelere ilişkin ek düzenleme yaptı. KİPTAŞ tarafından yapılan açıklamada, ''Ötelenen taksitler hazirandan başlayarak her ay tek taksit ödenecek şekilde devam edecek'' denildi.

Ziraat Bankası taksit erteleme ve yapılandırma nasıl yapılır?

Ziraat Bankası dün itibariyle bankalara öncü olarak kredi ödemelerinde yapılandırma ve erteleme yaptığını açıkladı. Peki erteleme ve yeniden yapılandırma nasıl yapılıyor?

Emlak Katılım'dan ödemelere erteleme imkanı!

Emlak Katılım, bireysel ve kurumsal müşterilerine, 31 Mart 2020 tarihine kadar yapılması gereken taksit, kar payı ve anapara ödemelerinde erteleme imkanı sunuyor

Kiptaş Venezia Mega ödeme kampanyası 2017!

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanan Venezia Mega Kiptaş Evleri'nde sıfır faizle 60 aya, 0,45 faizle 120 aya, 0,79 faizle 240 aya kadar taksit fırsatı sunuluyor...

Göztepe Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda 35 bin TL peşinatla!

Muhteşem Yeni Yıl Konutları, 35 bin TL peşinat fırsatı sunuyor. Lansman fiyatlarıyla satışları devam eden projeden ev sahibi olmak isteyenler, 120 ay vade ve 12 ay taksit erteleme avantajından da faydalanabiliyor.

Kiptaş Vaditepe Gölevleri iletişim!

Kiptaş Vaditepe Gölevleri iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0850 205 45 65 olarak belirlendi. Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandığı projede firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor.

Konya Zirvepark Evleri'nde 1 yıl taksit erteleme imkanı!

Zirvepark, konut satın almak ve yılı karlı kapatmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. 4+1 dairelerde geçerli olan kampanya kapsamında 4 yıl vade ve + 1 yıl taksit erteleme olanağı bulunuyor.

Zirvepark projesinde 4 yıl vade imkanı!

Konya Zirvepark projesi 4+1 dairelere özel olan yeni kampanyasıyla 4 yıl vade ve +1 yıl taksit erteleme olanağı sunuyor. 60 aylık vade oranları için geçerli olan kampanya 31 Aralık 2014 tarihinde son bulacak.

kiptaş taksit erteleme Haberi

kiptaş taksit erteleme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ küresel boyuttaki salgın hastalık nedeniyle ödeme güçlüğü yaşayabilecek vatandaşların borçlarıyla ilgili bir müjde verdi. KİPTAŞ yaptığı açıklamada belirlenen projeler için  Nisan ve Mayıs ayları borçlandırma taksitlerinin ertelendiğini açıkladı. 

KİPTAŞ tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Küresel boyuttaki salgın hastalık nedeniyle ödeme güçlüğü yaşayabilecek vatandaşlarımız için;

Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi Nisan, Mayıs ayları taksit ödemeleri ile Mayıs ayı ara ödemeleri, Çatalca Sosyal Konut Projesi Nisan, Mayıs ayları taksit ödemeleri, Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm Projesinde (Locamahal) dönüşüme tabi tutulan hak sahipleri için Nisan ve Mayıs ayları borçlandırma taksitleri ertelenmiş olup, Nisan ayına ait taksit ödemeleri Haziran ayında, Mayıs ayına ait taksit ve ara ödemeler ise Temmuz ayında tahsil edilecektir.

Bu erteleme işlemleri nedeniyle müşterilerimize temerrüt faizi yansıtılmayacaktır.

Silivri 3. Etap