19 / 04 / 2024

kira sertifikası Albaraka Türk Katılım Bankası

kira sertifikası Albaraka Türk Katılım Bankası

Bereket Varlık Kiralama yurt içinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak satılmak üzere, yönetim sözleşmesine dayalı, 181 gün vadeli ve 12 milyon 470 bin Türk Lirası tutarındaki kira sertifikası ihracı için başvuru yaptı...

Bereket Varlık Kiralama'dan 20 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 20 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak, yurt içinde yapılacak kira sertifikası ihraçlarına ilişkin tavan başvurusunun onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 225 milyon TL'sine kadar artırılabilecek 150 milyon TL tutarındaki 91 gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurt içinde ihracına ilişkin başvurusu onaylandı.

Albaraka Türk 2020'de 13 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç etti!

Albaraka Türk, 63 adet kira sertifikası ihracı ve yaklaşık 13 milyar TL ihraç hacmi ile 2020 yılında da katılım bankacılığı sektöründe en fazla kira sertifikası ihraç eden banka oldu. 

Bereket Varlık Kiralama 175 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama'nın Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 71 gün vadeli, 175 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru yaptı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 90 gün vadeli, 200 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı SPK tarafından onaylandı.

Bereket Varlık Kiralama 250 milyon TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 45 gün vadeli, 250 milyon TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu.

Bereket Varlık Kiralama'dan 30 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 85 gün vadeli, 30 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı onaylandı. 

Bereket Varlık Kiralama'nın 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına SPK'dan onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 150 milyon TL tutarındaki 77 Gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurt içinde ihracına ilişkin başvurusuna SPK'dan onay...

Bereket Varlık Kiralama 100 milyon TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 46 gün vadeli, 100 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için SPK'ya tertip ihraç belgesi onayı başvurusunda bulundu...

Bereket Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 192 gün vadeli, 200 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu SPK tarafından onaylandı.

Bereket Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 94 gün vadeli, 300 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu SPK tarafından onaylandı.

Bereket Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 78 gün vadeli, 200 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu SPK tarafından onaylandı.

Bereket Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 60 gün vadeli, 200 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu SPK tarafından onaylandı.

kira sertifikası Albaraka Türk Katılım Bankası Haberi

kira sertifikası Albaraka Türk Katılım Bankası

Bereket Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kira sertifikası ihracı için SPK'ya tertip ihraç belgesi onayı müracaatı hakkında açıklama yaptı.

Bereket Varlık Kiralama tarafından Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurt içinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak satılmak üzere, yönetim sözleşmesine dayalı, 181 gün vadeli ve 12 milyon 470 bin Türk Lirası tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı.

Bereket Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması: 
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 29.12.2017 tarih ve 48/1570 sayılı toplantısında onaylanan ihraç tavanı kapsamında, Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurtiçinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak satılmak üzere, yönetim sözleşmesine dayalı, 181gün vadeli ve 12.470.000,- Türk Lirası tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye...