29 / 03 / 2024

kıraç spor city

kıraç spor city

Dairelerin peşin fiyatları 65 bin 100 YTL ile 124 bin 620 YTL arasında değiştiği Kıraç'taki Spor City projesinde, aylık taksitler 588 YTL'den başlıyor.

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi üniversiteden mezundur?

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi mesleği yapıyor? İpek Kıraç nereden mezundur? İşte detaylar!

LPG'ye gelen zamdan sonra mutfak tüpüne de zam geldi! Yeni tüpünü alıp kenara koyan kâra geçer

Son dakika haberine göre dün gece yarısından itibaren LPG'ye zam geldi. Brent petrolün geçtiğimiz Mart ayından bu yana en düşük seviyeyi görmesine rağmen LPG'ye gelen zam mutfak tüpü fiyatlarını da etkiledi İşte son dakika zamlarının altında yatan nedenler...

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi açıldı!

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Amer tarafından kuruldu.

İnan Kıraç: Galatasaray gayrimenkullerini değerlendirmenin yolunu bulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Kıraça Holding kurucusu İnan Kıraç'ın Galasaray ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Galatasaray’ın tam 800 milyon doları var' başlıklı yazısı...

Kıraç'tan imar barışı açıklaması!

"Karavanı sattık ve küçük kulübeyi dizayn ettik, arada orada oturuyoruz" diyen Anadolu rock müziği yorumcusu, besteci ve söz yazarı Kıraç, imar barışıyla ilgili de açıklama yaptı.

Sağlık ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar mecliste!

Tarım ve Orman Bakanlığınca 2018 ve 2019 yıllarında sağlık, eğitim ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar ve tahsil edilemeyen kiraların tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman ve Hakkari'ye 56 milyon liralık 64 spor tesisi yatırımı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Batman ve Hakkari şehirlerine 56 milyon liralık 64 spor tesisi inşa edilecek.

Kıraç Peyzaj Ağaç ve Bitki Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıraç Peyzaj Ağaç ve Bitki Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Morkaya tarafından kuruldu.

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Ümraniye’ye spor köyü müjdesi!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada önceliklerinin, ulaşım, park, yeşil alanlar, kıraathaneler ve kültür sanat olacağını söyledi. Yıldırım, “İlçede yaşayanlara hizmet verecek çok büyük bir ‘Spor Köyü’ de kuracağız” dedi.

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Kerkük'e spor kompleksi sözü!

Irak Gençlik ve Spor Bakanı Ahmed el-Ubeydi, Kerkük'te uluslararası standartlara uygun spor kompleksi inşa edeceklerinin sözünü verdi.

kıraç spor city Haberi

kıraç spor city

S.S. İstanbul Spor Yazarları Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ozanlar İnşaat'a İstanbul Beylikdüzü Kıraç bölgesinde inşa ettirilen Spor City'de 70 metrekarelik 1+1, 79 metrekarelik 2+1, 96 metrekarelik 2+1, 126 metrekarelik 3+1 ve 134 metrekarelik 3+1 olmak üzere 5 tipte daire alternatifi bulunuyor.

Dairelerin peşin fiyatları 65 bin 100 YTL ile 124 bin 620 YTL arasında değişiyor. Spor City projesinde, aylık kredi taksitleri de 588 YTL 'ye kadar düşüyor. 60 dönüm arazi üzerinde 10 blokta 400 daireden meydana gelen projede açık otopark, çocuk oyun sahaları, açık yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları, basketbol, voleybol ve mini futbol sahaları yer alacak. TSYD üyeleri ile gazetecilere öncelik verilen Spor City'nin ilk etabı 2009 yılının mayıs ayında bitirilecek.

Tel:...