19 / 04 / 2024

Kirazlı Koru konutları fiyatları

Kirazlı Koru konutları fiyatları

Güneşli Kirazlı Koru Evleri satış ofisi ile 444 3 173 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin 330 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje metroya yakın konumda inşa ediliyor.

Eston Şehir Koru'da konutların yarısı satıldı! 

Koronavirüs nedeniyle az katlı bahçeli konutlara ilginin artmasıyla Eston Şehir Koru’nun dördüncü etabında konutların yarısı satıldı. 

216 Koru Plus Konutları fiyat listesi!

216 Koru Plus Konutları fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor. Proje Anadolu Yakası Çekmeköy Taşdelen'de yükseliyor...

Beykoz Koru Konutları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Koru Konutları İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhemmed Taha Gergerioğlu, Mustafa Şahin ve Levent Eyüboğlu ortaklığında kuruldu.

Vadi Koru Konutları fiyat listesi!

Vadi Koru projesi konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. 1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunan projede ön talepler toplanıyor...

Aryom Koru Konutları İstanbullular'ı çekiyor!

Konut satışları İzmir'e kaydı. Bölgedeki yeni inşaat projeleri İstanbul'un yerini çoktan almış gibi duruyor. Aryom İnşaat Başkanı Mehmet Günday, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Adres Koru Konutları fiyatları!

Bayraktar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Adres Koru Konutları fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 312 konut ve 37 ticari üniteden meydana geliyor.

Aryom Koru Konutları 2019'da teslim edilecek!

Benzersiz ve ayrıcalıklı bir yaşamın en doğal halini İzmir halkıyla buluşturan, Gaziemir'in en yeşil ve çok seçenekli projesi Aryom Koru'nun 2019 yılında teslimi planlanıyor

ARYOM Koru Konutları İzmir'de fark yaratacak!

Mustafa Günday, "Biz bir ailenin her türlü yaşam standardını düşünerek konut inşa ediyoruz. İzmir genelindeki farklılığımız, ARYOM Koru Konutları bitince herkes tarafından açıkça görülecek" diyor

Kirazlı Koru Evleri’nde yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde!

Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat tarafından Bağcılar Güneşli’de inşa edilen Kirazlı Koru Evleri sonbahar kampanyasına yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde sloganıyla çıktı..

Cennet Koru Evleri fiyatlar!

Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan Cennet Koru Konutları projesi İstanbul Küçükçekmece'de konumlandırılıyor. Projede konut büyüklükleri 93 metrekare ile 243,80 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Cennet Koru Konutları Soğuksu fiyatları!

Cennet Koru Konutları Soğuksu fiyatları 510 bin TL'den başlıyor. Cennet Koru Konutları projesinde teslimler Temmuz'da yapılıyor...

Cennet Koru Konutları Küçükçekmece fiyatlar!

Cennet Koru Konutları Küçükçekmece fiyatları 510 bin TL'den başlıyor. Keleşoğlu projesi Cennet Koru Konutları önümüzdeki Temmuz ayında teslim edilecek...

Kirazlı Koru Evleri Bağcılar fiyat listesi!

Kirazlı Koru Evleri Bağcılar fiyat listesi 370 bin liradan başlıyor. 232 konutluk Kirazlı Koru Evleri projesinde daire teslimleri Ağustos 2017 yılında yapılıyor...

Kirazlı Koru konutları fiyatları Haberi

Kirazlı Koru konutları fiyatları

Lansmanı 12 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek olan Kirazlı Koru Konutları Mayra İnşaat ile Tanışlar İnşaat işbirliğinde hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Bağcılar Güneşli'de yükseliyor. 


Güneşli Kirazlı Koru Evleri satış ofisi ile 444 3 173 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. Projenin Ağustos 2017 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Toplam arsa alanı 11 dönüm olarak belirlenen Kirazlı Koru Evleri Güneşli'de konut fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


Bağcılar Kirazlı Koru Evleri'nin ortak yaşam alanları; hamam, açık çocuk havuzu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, fitness ve kapalı yüzme havuzundan oluşuyor. 


Kirazlı Koru Evleri nerede?

Adres: Güneşli mah. 13. sokak Bağcılar İstanbul


Güneşli Kirazlı Koru Evleri satış ofisi

Satış ofisi telefon: 444 3 173 

Web: http://kirazlikoru.com/

Özge...