27 / 04 / 2024

kırcami projeleri ne durumda

kırcami projeleri ne durumda

Planlaması kanayan yara durumuna gelen Kırcami bölgesinin 5 binlik planı kabul edildi. AK Parti Grup Sözcüsü Murtaza Tamyürek, "AK Parti bastırmasaydı bu plan böyle olmayacaktı" dedi

Antalya Kırcami planına büyükşehirden jet onay!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada, Muratpaşa Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edilen Kırcami imar uygulaması ve 18 uygulaması çalışmalarını önümüzdeki Perşembe günü encümende onaylayacaklarını müjdeledi.

Kırcami parselasyon dosyaları Büyükşehir'de!

Muratpaşa ilçesi Kırcami parselasyon çalışması dosyaları Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teslim edildi.

TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yeni konut projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor. TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek.

Kırcami sakinleri tapularını ne zaman alacak?

Antalya’da siyasiler “Kırcami sakinleri tapularını 2016 yılı sonuna kadar alır” diyor ama harita mühendisleri ve şehir plancıları 2018 yılının başlarını işaret ediyor.

İzmir Büyük Körfez Projesi'ne ÇED olumlu raporu!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında konuştu. Kocaoğlu Büyük Körfez Projesi'ne ÇED olumlu raporunun geldiğini açıkladı.

Ufuk Aydın: Kırcami planı için her türlü desteğe hazırız!

Başkan Uysal ve Başkan Aydın, askıda olan 1/1000 ölçekli Kırcami Bölgesi Uygulama İmar Planı hakkında görüş alışverişinde bulundu. Aydın, Kırcami planlaması konusunda oda olarak her tür desteğe hazır olduklarını söyledi.

Kırcami imar planı açık ve şeffaf şekilde yapılıyor!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşilova Mahallesi’nde vatandaşlara Kırcami İmar Planı’nı açık ve şeffaf şekilde yaptıklarını söyledi.

Kırcami'de kırmızı kot isteği!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şube Başkanı Aydın, Kırcami bölgesinde, imar yollarında kırmızı kot projesi uygulanmasını ve bunun da imara açılacak alanlar için örnek oluşturmasını önerdi.

Kırcami 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Muratpaşa Belediyesi’nce hazırlanan Kırcami Bölgesi 1/1000 ölçekli imar planı, 1 Haziran 2016 tarihinde askıya çıktı. Plan 30 Haziran 2016 tarihine kadar askıda kalacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne geçen taşınmazlar mecliste!

Tüzel kişiliği kaldırılan köylerden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne geçen taşınmazlar mesliste konu oldu. Konu ile ilgili olarak Balıkesir Milletvekili İsmail Ok soru önergesi hazırladı..

Kırcami revize imar planı çalışması tamamlandı!

Muratpaşa Belediyesi Kırcami bölgesi planlamasında revize edilen 5 binlik plana uygun olarak 1/1000’lik plan çalışmasını tamamladı. Plan, yarın Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısında görüşülecek

İşte Osman Gazi Köprüsü'ne kavis verdiren sebep!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osman Gazi Köprüsü'ne kavis verdiren "Hersek Lagünü", 113 kuş türüne ev sahipliği yapıyor.

TOKİ Emekli Kastamonu Taşköprü kurası ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa sunulduğu projede ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Taşköprü kurası ne zaman?

kırcami projeleri ne durumda Haberi

kırcami projeleri ne durumda

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Doğuyaka, Topçular, Mehmetçik, Güzeloluk, Zümrütova, Yeşilova, Kırcami ve Alan mahallelerinin tamamı ile Fener ve Çağlayan mahallelerinin bir kısmını kapsayan Kırcami bölgesi ile ilgili 5 binlik imar planları, dünkü Antalya Bi'ıyükşehir Belediye Meclisi Ocak 2014 ilk oturumunda oy birliği ile kabul edildi. 

30 yıllık sorun bitti. Mecliste bir madde görüşülürken itirazlar sonucu Başköy bölgesi plansız kaldı, Akaydın'ın 60 milyonluk borçlanma talebi ise meclisin ikinci oturumunda karara bağlanacak. 

İptal edilen ruhsatını mahkeme kanalıyla kazanan ama yine de Çallı'daki büfesi 'park yapılacak' gerekçesiyle yerinden kaldırılmak istenen Şerife Selim Ekiz çifti mecliste eylem yaptı. 


Kırcami olayı bitti gibi 


AK Parti Grup Sözcüsü Murtaza Tamyürek "Bu bizim yıllar önce yaptığımız ve mahkemede iptal ettirdiğiniz planla aynı. Daha önce de benzer planı yapmıştık ve birileri davayla...