25 / 04 / 2024

kırıkkale yenimahalle yıkımları

kırıkkale yenimahalle yıkımları

KIRIKKALE Yenimahalle 1. Etap Gecekondu Dönüşüm Projesi kapsamında Kırıkkale Belediyesi tarafından gece kondu yıkımları başladı. Gecekondu ve arsa sahiplerine devredilerek, önümüzdeki günlerde teshinlerinin yapılacağı belirtiliyor...

Kırıkkale Yenimahalle TOKİ konutları tamamlanmadan teslim edildi iddiası!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de Yenimahalle 1. Kısım 2. Etap TOKİ konutlarının hak sahiplerine eksiklerinin bitirilmeden teslim edildiğini ileri sürdü. Yetkililere çağrıda bulunan Ahmet Önal, konuya ilişkin açıklamalar yaptı.

BM'den İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurma çağrısı!

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurması için çağrı yaptı...

Filistin'den uluslararası topluma yıkımların durdurulması çağrısı!

Filistin Ulusal Kurtuluş Hareketi Fetih'in Merkez Komite Üyesi ve Filistin Sivil İşler Genel Kurulu Başkanı Hüseyin eş-Şeyh gerçekleştirilen yıkımların durdurulması için uluslararası topluma çağrı yaptı...

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Kırıkkale Huzur Köy projesinde sona gelindi!

Kırıkkale'de uyuşturucu madde kullanan bireylerin sosyo-ekonomik hayata adapte olması için hayata geçirilen Huzur Köy projesinde son aşamaya gelindi. 

Kırıkkale Yahşihan'da metruk binalar yıkılıyor!

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde yer alan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımı sürüyor. 

Kırıkkale'de apartman ve site yöneticilerine ‘korona’ uyarısı!

Kırıkkale İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, apartman ve site yöneticilerinin koronavirüs salgınına karşı ortak alanlarda toplanmaların önüne geçilmesi amacıyla  önlemlerin almasını talep ederek, yasağa uymayanlara para cezası uygulanacağını duyurdu. 

Kırıkkale Yahşihan'da metruk binalar ve iş yerleri yıkılıyor!

Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, seçim propagandası yapıldığı usulsüz iş yerlerinin ve metruk binalar yıkılıyor.

Kırıkkale Keskin’de depreme dayanıksız okul yıkılacak!

Kırıkkale Keskin'de yıkım kararı alınan ilkokulda bulunan öğrenciler, eğitim öğretim döneminin ikinci yarısında en yakın okullarda eğitimini sürdürecek.

Kırıkkale'deki okulların depremde yıkılma riski mecliste!

Birinci derece deprem bölgesinde yer alan Kırıkkale'deki okulların depremde yıkılma riskine karşı alınacak önlemler meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar ile yatırımların artırılması için yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fi YAKA Kırıkkale projesinde teslimler bu yıl başlıyor!

İsmi Fİ ŞEHİR olarak değiştirilen Fi Yapı Kırıkkale projesi Fİ YAKA da teslimler bu yıl başlıyor. Projedeki 3+1 daireler 2020 yılında, 1+1 daireler ise 2021 yılında sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Kırıkkale Yenimahalle 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yenimahalle projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

kırıkkale yenimahalle yıkımları Haberi

kırıkkale yenimahalle yıkımları

TOKİ ve Kırıkkale Belediyesi arasında imzalanan protokole istinaden, Kırıkkale Merkez Yenimahalle 1. Etap Gecekondu Dönüşüm Projesi kapsamında 340 adet TOKİ konutu yapıldı. Yapılan konutların bir kısmı 2013 yılının Nisan ayında halka satışı ve teslimleri yapıldı. 119 adet konut, proje alanındaki gecekondu ve arsa sahiplerine devredilerek, önümüzdeki günlerde teshinlerinin yapılacağı belirtiliyor. 


İLK VE TEK GECEKONDU DÖNÜŞÜM PROJESİ 


Kırıkkale Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün yürütmekte olduğu, Kırıkkale' de yapılan ilk ve tek Gecekondu Dönüşüm Projesinin alam 122 dekar olup, proje alanındaki 97 adet gecekondunun yıkımı başladı. 


Yıkılan gecekonduların bulunduğu alanın yüzde 90'ı yeşil alan olacak, kalan kısmına da bölgenin ihtiyacı olan; 630 adet yeni konut 1 adet camii ve 1 adet 24 derslikli okul yapüacağı belirtildi. 


Ankara İl...