25 / 04 / 2024

kırklareli evi yanan aile

kırklareli evi yanan aile

Kırklareli'nde evleri bir yılda 4 kez yandıktan sonra çadırda yaşamaya başlayan aileye, Kırklareli Valiliği yeni ev yaptırıyor.

Evi yanan Çılgın Sedat: İBB'nin ayırdığı otelde kalıyorum!

Üç katlı evi yanan şarkıcı Çılgın Sedat, “Şu anda Büyükşehir Belediyesi’nin ayırdığı bir otelde ikamet ediyorum. Rahatınıza bakın dediler. Her yerden insanlar arıyor” dedi.

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi inşaatı hızlandı!

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi projesinde yapım çalışmaları tamamlanıyor. 3 katlı olarak inşa edilen bakım evi 50 kişiye aynı anda hizmet verebilecek.

Kırklareli Belediyesi 4 kez evleri yanan aileye yeni ev inşa ediyor!

Kırklareli'nde evleri bir yılda 4 kez yandıktan sonra çadırda yaşamaya başlayan aileye, Kırklareli Valiliği yeni ev yaptırıyor.

Kırklareli'de Atatürk Evi inşa ediliyor!

Atatürk'ün Selanik'te doğduğu evin aynısı Kırklareli'nde inşa ediliyor. CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ''Kısa bir sürede tamamlayıp müzemizi hizmete açacağız'' dedi.

Kırklareli Kent Evi'nin restorasyonu ne zaman bitecek?

Kırklareli Yayla mahallesinde 20 Nisan 2015 tarihinde restorasyon çalışmalarına başlanan ve bitiş tarihi 4 Ağustos 2016 olarak belirlenen Kent Evi'nin restorasyonu hala bitmedi.

Kırklareli’ne Atatürk Evi inşa edilecek!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kentin çehresini değiştirecek projelerini anlatmayı sürdürüyor. Kesimoğlu’nun Kırklareli’ne kazandıracağı projeleden birisi de Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin aynısını yaptırmak.

Kırklareli Şehit Er Şevket Topal Belde Evi açıldı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde belediye tarafından yaptırılan Şehit Er Şevket Topal Belde Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kırklareli'de inşaat sektörü durmak bilmiyor!

Kırklareli'de inşaat sektörü dur durak, bilmiyor. Sayıları hızla artan inşaat yapımı kışında ara vermeden devam ediyor. Kırklareli Merkez'de ve İstasyon altında inşaat yapacak alan kalmayınca, müteahhitler şehre uzak alanlara yöneldi.

Kırklareli Dökümhane Camii restore edilecek!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesindeki İstanbul'un fethinde kullanılan top ve gülleleri döken demirci ve dökümcülerin ibadeti için inşa ettirilen Dökümhane Camisi, Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore edilecek.

Kırklareli Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi projesinin toplantısı 15 Aralık'ta!

Kırklareli İli Mekez İlçesi'nde bulunan Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 15 Aralık 2015 günü saat 09:30'da gerçekleşecek.

Kırklareli'de inşaat sektörü durma noktasına geldi!

Özellikle Kırklareli Üniversitesinin kurulmasıyla birlikte daha da büyüyen ve günden güne gelişen Kırklareli'de, ilkbahar aylarıyla birlikte başlayan yeni yapı inşaatları, kış aylarının gelmesiyle birlikte durma noktasına geldi.

Kırklareli Bademlik'te çocuk parkının yapımı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Bademlik Mahallesi’nde başlatılan çocuk parkının yapımı tamamlandı.

Ata GYO Kırklareli'den 7 milyon TL'ye gayrimenkul aldı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata GYO Kırklareli ilinin Lüleburgaz ilçesinden 7 milyon liraya gayrimenkul aldı...

kırklareli evi yanan aile Haberi

kırklareli evi yanan aile

Kırklareli'nin İnece beldesinde 62 yaşındaki Yasin ile 60 yaşındaki Yazgül Balcı çiftinin evlerinde henüz belirlenemeyen sebeple bir yılda 4 kez yangın çıktı.

Aandolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yaklaşık bir ay önce çıkan son yangında ev tamamen kullanılamaz duruma geldi. Valilik, Balcı ailesini misafirhane ya da otele yerleştirmeyi istedi fakat aile evlerinin bahçesindeki eşyaların çalınabileceği kaygısıyla bu teklifi reddetti. 

Bunun üzerine çiftin evlerinin bahçesine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından çadır kuruldu. 

17 Ağustos 1999 Marmara depreminde Kocaeli'ndeki evleri yıkıldıktan sonra uzun zaman çadırda yaşayan aile, şimdi de benzer bir durumla karşı karşıya kalmayı istemiyor. 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangından hemen sonra aileye yeni bir ev yapılması için çalışmaların başladığını belirtti. 

Evin 75 metrekare alana inşa edildiğini...