29 / 03 / 2024

Kırklareli Kollektor Hattı projesi Ne oldu

Kırklareli Kollektor Hattı projesi Ne oldu

Kırklareli Belediye Başkanlığı'nın Lider partner Ruen Belediyesi'nin Proje Partneri olduğu " Kollektor Hattı Projesinin " yapım işi için imzalar atıldı.

Kırklareli Alpullu'da hızlı tren hattı inşaatının denetlenmesi önerisi TBMM'de!

Kırklareli'nin Alpullu beldesinde yaşanan sel felaketine ve bölgedeki hızlı tren hattı inşaatının denetlenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edirne-Kırklareli Havaalanı mecliste konu oldu!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne-Kırklareli Havaalanı Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Karabük-Zonguldak demiryolu hattı açıldı!

Irmak-Karabük-Zonguldak Demiryolu Hattı Rehabilitasyonu ve Sinyalizasyonu Projesi Karabük-Zonguldak kesimi açılış töreni Karabük İstasyonu'nda yapıldı.

Kırklareli Şehit Er Şevket Topal Belde Evi açıldı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde belediye tarafından yaptırılan Şehit Er Şevket Topal Belde Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kırklareli Babaeski'de 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Babaeski Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli, Babaeski İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli'de 2 bin öğrenci kapasiteli yurt yapılıyor!

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi yakınına yapılmakta olan, Kredi Yurtlar Kurumu ’na ait 2 bin kişilik yurt binaları inşaatında incelemelerde bulundu.

Kırklareli'de emlakçılık kursu açılıyor!

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin, emlakçılık kursu açılacağını bildirdi.Bu yıl dördüncü emlakçılık kursunun açılacağını ifade eden Çetin, kurs kayıtlarının 14 Mart Pazartesi günü başlayacağını belirtti.

Kerkük-Ceyhan boru hattı hafta sonuna kadar onarılacak!

Geçtiğimiz haftalarda saldırılar nedeniyle petrol sevkıyatının durduğu Kerkük-Ceyhan boru hattının hafta sonuna kadar onarılmış olacağı belirtildi.

Kırklareli Devlet Hastanesi yüzde 93 oranında tamamlandı!

Yapımı TOKİ tarafından üstlenilen 267 Yataklı Kırklareli Devlet Hastanesi temeli 5 Mart 2014 tarihinde Sağlık Bakanı Uz. Dr. Mehmet Müezzinoğlu‘nun da katıldığı törenle atılmıştı.

Kırklareli Karahıdır Mahallesi Muhtarlık binası hizmete açıldı!

Karahıdır Meydanı’nda hizmete giren muhtarlık binasının açılışında konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, diğer mahaller gibi Karahıdır mahallesini de çok önemsediklerinin altını çizdi.

Kırklareli içme suyu arıtma tesisi projesi hayata geçiyor!

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, köylerin içme suları hakkında bilgi vererek, Trakya’da bir ilk olacak İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’ni hayata geçireceklerini bildirdi.

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi inşaatı sürüyor!

Bulgaristan’ın Nessebar kenti ve Kırklareli’nde sosyal eğitim altyapısını geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatının devam ediyor. İşte projenin ayrıntıları...

Karabük-Zonguldak demiryolu hattı ocak ayında açılıyor!

Türkiye'nin en önemli yük akslarından olan ve toplam 220 milyon euro maliyetle AB standartlarında yenilenen Irmak-Karabük-Zonguldak demiryolu hattının ilk fazı olan Karabük-Zonguldak arası Ocak'ta açılacak.

Kırklareli Kollektor Hattı projesi Ne oldu Haberi

Kırklareli Kollektor Hattı projesi Ne oldu

Önümüzdeki hafta çalışmalarına başlanması planlanan proje ile birlikte; su kirliliğini durdurmak ve önlemek amacıyla Bağlıca deresi içindeki atık suyun arıtma tesisine ulaştırılması amaçlanırken, uygulamanın 2,3 kilometreyi kapsayacağı açıklandı. Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine Belediye Başkanı Mehmet S. Kesimoğlu ve üstleııici firma yetkilisi Zafer Seher katıldı. 



Sınırların ötesinde bir çevreci kültür vizyonunun yaratılması-sınır geçişi bölgesinde çevreci-kültür potansiyellerinin sergilenmesine ilişkin iki farklı örnek adlı projenin Kırklareli için önemli proje olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet S. Kesimoğlu" Bu projemiz ile Bağlıca deresi içindeki atık suyu toplamak için kollektor hattı inşa edeceğiz. Kollektor hattı inşa etmemizin ardından su kirliliğini durdurmayı ve önlemeyi amaçlıyoruz. Bu hat, atık suyu şehrin mevcut atık su arıtma sistemine doğrudan boşaltacak. 



Kollektor hattı inşaatı atık su arıtma tesisine atık su yönlendirmek...