17 / 04 / 2024

Kırşehir Kaman kiranın yarısını alan iş yeri sahibi

Kırşehir Kaman kiranın yarısını alan iş yeri sahibi

Kırşehir'in Kaman ilçesinde dükkan sahibi olan Mehmet Demir, kiracısından sıkıntılı süreç geçinceye kadar kira ücretinin yarısını alacak

TOKİ Kırşehir Kaman’da 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın ev sahibi olma hayalleriyle beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Kırşehir'de uygun fiyatlı arsa fırsatı! Hemen bakın!

Kırşehir Kaman Belediyesi 13 adet arsayı açık teklif usulüyle satışa çıkaracağını ilan etti. İhale 25 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:10'da gerçekleştirilecek.

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kırşehir Kaman'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31528 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kırşehir Kaman'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kırşehir Kaman'da işletmecisinden kiranın yarısını alan iş yeri sahibi örnek oldu!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde dükkan sahibi olan Mehmet Demir, kiracısından sıkıntılı süreç geçinceye kadar kira ücretinin yarısını alacak

TOKİ Kırşehir Kaman orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman 2020 orta gelir projesi için başvurular başladı.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan 112 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Kırşehir Kaman'da her mahalleye sosyal tesis!

Kırşehir Kaman ilçesi Belediye Başkanı Erhan Talu, bölgede hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Yaptığı hizmetleri anlatan Talu, ''Her mahallede sosyal tesisler oluşturduk'' diye konuştu.

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

TOKİ Kırşehir Kaman kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinin kura çekilişi yapıldı. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Kırşehir Kaman kiranın yarısını alan iş yeri sahibi Haberi

Kırşehir Kaman kiranın yarısını alan iş yeri sahibi

Kırşehir Kaman'da dükkan sahibi Mehmet Demir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle yeterli kazanç sağlayamayan kiracısı esnaftan, sıkıntılı süreç geçinceye kadar kira ücretinin yarısını alacak.

Kaman'da züccaciye dükkanı işleten Atilla Karaboğaz, Anadolu Ajansı muhabirine, koronavirüs salgını sebebiyle satışlarının iyice azaldığını belirtti.

Dükkan sahibi Demir'in, işlerinin durumunu sorduğunu dile getiren Karaboğaz, yaşadığı sıkıntılı süreci kendisine anlattıktan sonra bu süreci atlatıncaya kadar kira ücretinin yarısını ödemesini söylediğini belirtti.

Karaboğaz konuyla ilgili olarak, "Koronavirüs ile işlerimizde düşüş oldu. Bu düşüş üzerine iş yeri sahibimin teklifi beni mutlu etti. En azından bizleri düşündüğü için iş yeri sahibimize teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Mehmet Demir ise kendisinin de daha önce esnaflık yaptığını dile getireren "Tarımla uğraşıyorum. Daha önce de bu dükkanda oto galeri işi yapıyordum. Kiracımız gayet iyi bir insan. Ülkemizin içinde...