27 / 04 / 2024

kırşehir rezidans projeleri

kırşehir rezidans projeleri

Kırşehir Özel İdare arsasını 8 milyon 761 bin liralık teklif veren Ferhat ve Murat Çağlayan kardeşler satın aldı. Çağlayan kardeşler arsa satışı gerçekleştiği takdirde bu arsaya 56 daire, 9 dükkandan oluşan rezidans yapaacak.

Kırşehir'in sosyal hizmet binaları 4 ayda tamam!

Kırşehir'de sosyal hizmetler kapsamında yatırım çalışmalarına devam ediliyor. Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara tarafından inşaat projeleri yerinde incelendi.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir Anadolu’nun parlayan yıldızı oldu!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Belediye Meclis üyelerine göreve geldiği 2009 yılından 2017 yılına kadar Kırşehir’e hizmet adına yaptığı projeleri anlattı

Kırşehir Özel İdare arsasına rezidans yapılacak!

Kırşehir Özel İdare arsasını 8 milyon 761 bin liralık teklif veren Ferhat ve Murat Çağlayan kardeşler satın aldı. Çağlayan kardeşler arsa satışı gerçekleştiği takdirde bu arsaya 56 daire, 9 dükkandan oluşan rezidans yapaacak.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Kırşehir'de incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan 24 Mart 2016 tarihinde kentsel dönüşüm projeleri devam eden Kırşehir'i ziyaret etti. TOKİ Başkanı, Bala Belediye Başkanı Arif Kaplan’la da görüştü.

Kırşehir Güzler Piknik ve Evcil Hayvan Parkı’nın temeli atıldı!

Kırşehir’de 650 kişinin aynı anda piknik yapabileceği Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı’nın temel atma töreni yapılacak. Bahçeci, "Kırşehir’i her alanda geliştirecek ve Kırşehir’e yeni sosyal alanlar kazandıracak projeleri yapmaya devam ediyoruz"

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap eylül ayında teslim edilecek!

TOKİ ve Kırşehir Belediyesi işbirliğiyle planlanan 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Projesi'nin 2. etap hak sahipleri kurayla belirlendi. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci "eylül ayında hak sahiplerini evlerine kavuşturacağız" dedi

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi yapıldı!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi gerçekleşti. Beğbaşı'daki 444 konutun kura çekimi Vali Necati Şentürk ile Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin de katıldığı, törenle gerçekleştirildi.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Kayaşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. İşte Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları!

Daire teslimlerinin sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşeceği TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 534 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

kırşehir rezidans projeleri Haberi

kırşehir rezidans projeleri

KIRŞEHİR İl Özel İdaresi'ne ait olan ve Kırşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda 2 milyon TL'ye alman arsanın ikinci satışı önceki gün gerçekleştirildi ve 8 milyon 761 bin liralık teklif veren Ferhat ve Murat Çağlayan kardeşler satın aldı. 


6 Nisan 2016 Çarşamba günü Belediye Encümen toplantısında arsanın satış ihalesine katılan Vizyon 1, Neşet Yavuz, Erol Dulkadir ve Ömür Güzel tarafından 7 milyar 658 milyon TL + KDV'lik bedelle satılmıştı. Ancak Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci verilen teklifi düşük bularak iptal etmişti. 


Önceki gün yapılan ihalede Ferhat ve Murat Çağlayan kardeşler aynı arsaya 8 milyon 761 bin TL + KDV fiyat verdi. Tapu ve diğer masraflarla birlikte 10 milyon 700 bin lira teklif verdi. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci bu satışı onaylarsa arsanın devri çalışmalarına...