26 / 04 / 2024

Kızılcahamam yanan iş yerleri kira yardımı

Kızılcahamam yanan iş yerleri kira yardımı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi verdi...

Kızılay'dan Mart 2024 fırsatı geldi! Hem KPSS hem de mülakatsız personel alıyor! İşte adım adım başvuru detayları

İş arayanların en çok çalışmak istediği kurumlar arasında yer alan Kızılay tam 9 farklı kadroda personel alımı yapacağını açıkladı. Peki Kızılay'ın iş ilanı için nasıl başvuru yapılır? İşte adım adım Kızılay iş başvurusu detayları

Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Kızılay KPSS şartsız personel alıyor! 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay'ın işçi alımları binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

İş arayanlara Kızılay’dan müjde! Kızılay’da iş sahibi olabilmek artık çok basit! Sakın tarihleri kaçırmayın

Türk Kızılayı bünyesinde Sağlık A.Ş. adı altında yeni kadrolara en az ortaöğretim mezunu olmak şartı ile personel alımı başvuruları alınmaya başladı. Bu sürece dair bütün detaylar haberimizde…

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

İş arayanlar dikkat! Kızılay 10 bin TL maaşla çalışacak personeller arıyor!

Türk Kızılayı iş arayanların yüzünü güldürecek nitelikte personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay en az 10 bin TL maaş ile çalışacak mühendis, uzman, tekniker ve hemşire alımı yapacak. Kızılay'ın iş ilanına başvurular başladı.

Türk Kızılay Etiler'de inşaat yaptıracak!

Türkiye Kızılay Derneği tarafından İstanbul Etiler'deki gayrimenkul yap-işlet-devret yöntemi ile ihale edilecek. İhaleye katılmak isteyenler için son tarih 4 Mart saat 11:00 olarak belirlendi. 

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Kızılcahamam yanan iş yerleri kira yardımı Haberi

Kızılcahamam yanan iş yerleri kira yardımı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sabah saatlerinde çıkan yangın sebebiyle iş yerlerinde hasar meydana gelen Kasaplar Çarşısı'nda incelemede bulunmak içim Kızılcahamam'a geldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, olaya ilişkin gelişmeleri değerlendirmek üzere Kızılcahamam Belediyesinde düzenlenen toplantıya katılım gösteren Bakan Murat Kurum, Kaymakam ve Belediye Başkanı ile diğer yetkililerden çalışmalara ilişkin bazı bilgiler aldı. Kurum daha sonra olayın yaşandığı Kasaplar Çarşısı'na geçen Kurum, yanan iş yerlerinde incelemeler yaptı.

Esnafı ziyaret ederek "Geçmiş olsun" dileklerini ileten Kurum vatandaşın taleplerini de dinledi.

- "15 iş yeri tamamen yandı"

Alandaki incelemelerden sonra basın mensuplarına açıklamalardan bulunan Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda saat 05.00 civarında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında 15 iş yerinin tamamen yanarak hasar gördüğünü belirtti.

Bakan Murat Kurum, enkaz kaldırma çalışmalarının başlatıldığını belirterek herhangi bir vatandaşın...