16 / 04 / 2024

KMIX mutfak şefi nasıl

KMIX mutfak şefi nasıl

Kenwood, KMIX Mutfak Şefini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Mutfak şefi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’da çocuklarınızla muffin, cupcake, kurabiye gibi size özel lezzetleri hazırlayabilirsiniz.

ŞOK’ta indirim fırtınası başladı! Airfryer 1.999 TL’ye, mutfak şefi 2 bin 949 TL’ye, tablet 1.099 TL’ye düştü!

9 Eylül-12 Eylül tarihlerinde ŞOK’ta hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. Buna göre, airfryer 1.999 TL’ye, mutfak şefi 2 bin 949 TL’ye, tablet 1.099 TL’ye düştü. İşte 9 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Homend Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi en ucuza nerede satılıyor? İşte Homend 17 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler dikkat! Homend Profashion Prof 3003H Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi 1300W en ucuza nerede, ne kadara satılıyor sorusunun cevabı bu haberde. İşte detaylar..

Karaca Mikser Muftak Şefi 1600 Watt ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 14 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfak şefi ihtiyacı olanlar sizin için Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser Muftak Şefi'n ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. Bakın mutfak şefi ne kadara satılıyor? 

Mutfakta şef var! Karaca Mutfak Şefi fiyatları ne kadar? İşte 30 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Mutfaklardaki en büyük yardımcılardan biri oarak tanınan mutfak şefleri, tam kıvamında karışımlar hazırlamak ve lezzeti maksimumda tatmayı kolaylaştırıyor. Peki, Karaca Mutfak Şefi fiyatları ne kadar? İşte 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Karaca Mutfak Şefi fiyatları ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Mutfaklardaki en büyük yardımcılardan biri olan mutfak şefleri, tam kıvamında karışımlar hazırlamak ve lezzeti maksimumda tatmayı kolaylaştırıyor. Peki, Karaca Mutfak Şefi fiyatları ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Quick Chef Stand Mikser alana Blendfit set hediye! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Quick Chef Stand Mikser alana Blendfit set hediye ediliyor. Peki Karaca Quick Chef Stand Mikser mutfak şefi fiyatı kaç lira? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Siemens ile yemek hazırlamanın keyfine varın! İşte Siemens mutfak aletleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Doğru mutfak yardımcıları ile herkes kendi mutfağının şefi olabilir. El blenderleri, robot ve mikserler, şeflerin vazgeçilmez elemanlarıdır. Siemens markasının başarılı mutfak aletlerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yurtbay Seramik mutfak ve banyolardaki dekorasyonu yeniliyor!

Seramik sektörünün güçlü markası Yurtbay Seramik, mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Erica Serisi ile mutfak ve banyolardaki dekorasyonlarda baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlara hitap ediyor.

Türkiye'de mutfak dolap sektörünün büyüklüğü 1 milyar dolar!

Türkiye'de mutfak dolapları ile ilgili sektörün büyüklüğü yaklaşık 1 milyar dolar.Küçük dairelerde mutfakların mobilyanın bir parçası olarak çözüldüğü iyi örnekler tasarlanmaya başlandı.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı açıldı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, resmi açılış töreni öncesinde Tüyap Palas’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner, seramik sektörünün gelişimini değerlendirdi.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı başladı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı bugün başladı. Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliğiyle düzenlenen fuar, 28 Şubat tarihine kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gezilebilecek.

59 yıl önce inşa edilen evin mutfak ve dekorasyonu!

1956'da inşa edilmiş ev özellikle mutfağıyla dikkat çekiyor. Evin sahipleri burada hiç yaşamamış ve mutfak hiç kullanılmadan 59 yıl günümüze kadar bu şekilde gelebilmiş...

KMIX mutfak şefi nasıl Haberi

KMIX mutfak şefi nasıl

Avrupa’nın gıda hazırlamada lider markası Kenwood, KMIX Mutfak Şefini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Mutfak şefi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’da çocuklarınızla muffin, cupcake, kurabiye gibi size özel lezzetleri hazırlayabilirsiniz.


Lider teknolojisi ve pratik tasarımları ile dikkat çeken ünlü İngiliz markası Kenwood, KMIX Mutfak Şeflerinde kolay kullanım özelliği ve fonksiyonelliği buluşturuyor. Ergonomik olarak tasarlanan KMIX Mutfak Şefleri kolay kullanıma sahip olmakla beraber yemek yaparken mükemmel sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor.

Birden fazla işlem yapma kapasitesine sahip Kenwood ‘KMX51 Mutfak Şefi’, tek başına eşsiz bir yardımcı. Ayrıca yemek yapmaktan hoşlananlara verilebilecek eşsiz bir hediye seçeneği. 


Kenwood Kmix Mutfak Şefleri renklerin, nostaljik tasarımın ve Kenwood performansının mükemmel bir uyumu. Mavi, sarı ve pembe renkleriyle mutfağınıza enerji ve stil kazandırıyor. 5 litre paslanmaz çelik kâsesi, 500W...