28 / 03 / 2024

Koç Kuleleri yangın

Koç Kuleleri yangın

Ankara'da Koç Kuleleri'nin bodrum katında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında yangın büyümeden kontrol altına alındı. Halk Bankası Genel Müdürlüğü'nün garaj bölümünde çıkan yangın da itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Herkes dolara endekslendi ama euro yangın yeri! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar koşun

Milyonlarca kişi dolara endekslenmişken, euro ataklarla yükselişe geçerek gündemin konusu oldu. euro fırladı, euroda resmen yangın yeri, kıyıda köşede 1 euro kuru bile olanlar koşun. İşte son dakika euro kuru...

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Panasonic yangın algılama ve güvenlik çözümleri şimdi Türkiye’de!

VİKO by Panasonic, Türkiye’deki faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Dünyaca ünlü Japon markası Panasonic, şimdi profesyonel yangın algılama sistemleri ve güvenlik çözümleriyle Türkiye pazarında... İşte ayrıntılar...

Koç Kuleleri yalıtım için Wooler'ı tercih etti!

Ankara’nın hızla gelişen yeni gözdesi İncek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü’nde yapımı devam eden Koç Kuleleri de yalıtım ihtiyacı için Wooler Taş Yününü tercih etti.

Ankara Koç Kuleleri projesinde yangın!

Ankara'da Koç Kuleleri'nin bodrum katında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında yangın büyümeden kontrol altına alındı. Halk Bankası Genel Müdürlüğü'nün garaj bölümünde çıkan yangın da itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kocaeli C Tipi Kapalı İnfaz Kurumu'nda yangın çıktı!

Kocaeli C Tipi Kapalı İnfaz Kurumu'nda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. İzmit ilçesi Kuruçeşme mevkisinde bulunan cezaevinde kalan bazı hükümlü ve tutuklular, koğuşun avlusunda yatakları ve eşyalarını ateşe verdi.

Şampiyon atların yetiştiği çiftlikte yangın çıktı!

Kayseri'de at çiftliğinde çıkan yangında maddi hasar oluşurken, Gazi ve Cumhurbaşkanlığı koşularında bir çok kez birincilik elde etmiş atlar zarar görmedi. Yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Koç Kuleleri Ankara adres bilgileri!

Koç Kuleleri Ankara adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Söğütözü 'nde yaşama geçirilen Ankara Koç Kuleleri projesi, Koç Grubu ve Akgül İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor.

Koç Kuleleri Ankara ofis fiyatları!

Koç Kuleleri Ankara ofis fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Tasarımında Korucuoğlu Mimarlık imzası bulunan Ankara Koç Kuleleri projesi, Koç Grubu ve Akgül İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor.

Ankara Koç Kuleleri projesi!

Koç Grubu ve Akgül İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Ankara Koç Kuleleri projesi Ankara Söğütözü bölgesinde konumlanıyor. Projede yer alan ofisler metrekaresi 6 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Koç Kuleleri Ankara fiyat listesi!

Akgül İnşaat ve Koç Grubu ortak projesi olarak inşa edilen Koç Kuleleri Ankara fiyat listesi dahilinde ofisler metrekaresi 6 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Ankara Koç Kuleleri ofis fiyatları!

Ankara'nın Söğütözü bölgesinde yaşama geçirilen Ankara Koç Kuleleri ofis fiyatları metrekaresi 6 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede; otopark, güvenlik ve peyzaj alanları yer alıyor...

Koç Kuleleri Ankara projesi!

Ankara Söğütözü bölgesinde yaşama geçiriken Koç Kuleleri Ankara projesi, Koç Grubu ve Akgül İnşaat ortak imzasıyla yükseliyor. Projede ofis sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor...

Koç Kuleleri yangın Haberi

Koç Kuleleri yangın

Yangın, dün akşam saatlerinde Söğütözü Mahallesi'nde bulunan Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) karşısında yer alan Koç Kuleleri'nin bodrum katında meydana geldi. Görevlilerin fark etmesi üzerine durum itfaiye ekiplerine haber verildi. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı.


Olay yerinin bodrum katında bulunmasından ötürü itfaiye ekipleri zaman zaman yoğun dumandan dolayı müdahalede zorluk yaşadı. Ekiplerin yoğun çalışması sonrasında yangın bir süre sonra kontrol altına alındı. Yangından etkilenen olmadı. Yangın, bodrum katında yer alan inşaata ait malzemelerin henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tutuşmasıyla gerçekleştiği öğrenildi. 


Diğer yangın ise, dün saat 23.30 sıralarında, Halk Bankası Genel Müdürlük binasının B2 garajı içerisinde bulunan elektrik odasında meydana geldi. Görevlilerin yangını fark etmesi üzerine durum itfaiyeye haber verildi. Bir süre sonra olay yerine...