29 / 03 / 2024

kocaeli 2016 yatırımları

kocaeli 2016 yatırımları

Kocaeli'de 2016 yılında en büyük yatırım ulaşıma yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda birçok üstgeçit, köprü, viyadük ve bulvarı hizmete açtı.

Nevzat Doğan: 2016 projelerin ortaya çıktığı yıl olacak!

AK Partili yöneticilere projelerini anlatan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2016 yılının hızlı başladığını ifade ederek, “2016-2017 yılları projelerimizin çok daha fazla gün yüzüne çıktığı bir yıl olacak” dedi

Geleceğin mimarları Kocaeli projeleriyle pratik yaptı!

KOÜ Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencileri Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı Kadıköy Mahallesi Katlı Otopark ve Pazar Yeri projesi ile Seka Kağıt Müzesi’ni gezdi.

Kocaeli Arap yatırımcıların gözdesi haline geldi!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, yapılan yatırımlar ile Kocaeli’nin Arap yatırımcılarının gözdesi haline geldiğini söyledi.

Kocaeli'ne yapılan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Kocaeli iline son 5 yıl içinde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı..

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Kayseri Büyükşehir 2016'da 550 milyonluk yatırım yaptı!

2016 yatırımlarını değerlendiren ve 2017 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, başka şehirlerin erişemeyeceği ölçeklerde yatırım yaptıklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30 Aralık 2016 tarihinde 29934 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamu ve özel sektör yatırımları 2017'de artacak!

2016 yılında 440.7 milyar lira seviyesinde gerçekleşen yatırımlar gelecek yıl 497.1 milyar TL`ye yükselecek. Yatırımların 374.8 milyar liralık bölümü ise özel kesim tarafından yapılacak. Öte yandan yatırımların tamamlanma süresi de kısalıyor.

Yatırımların Proje Bazında Desteklenmesi Hakkında Kanun tam metni!

6745 Sayılı Yatırımların Proje Bazında Desteklenmesi Hakkında Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun 07 Eylül 2016 tarihli ve 29824 sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

kocaeli 2016 yatırımları Haberi

kocaeli 2016 yatırımları

2016’da en büyük yatırım ulaşıma yapıldı. Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda birçok üstgeçit, köprü, viyadük ve bulvarı hizmete açtı.


Kocaeli'nin sürekli artan nüfusu, sanayi kuruluşlarının çokluğu ve şehirlerarası trafiğin bağlantı noktasında olması nedeniyle ulaşım ağının verimliliği ön plana çıkıyor. Bu doğrultuda kent genelinde ulaşım hamleleri 2016'da da bir bir gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan bu hamlelerle transit araç trafiği sağlayan yollarla karşıya geçişleri sağlamak için birçok modern yaya üst geçitleri inşa edildi.


YAYA KÖPRÜLERİ

Türkiye'nin atardamarlarından D-100 ve D-130 karayollarının merkezinde bulunan İzmit'te Yeni Valilik Hizmet Binası'na karşıdan karşıya geçişi sağlamak için ise Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü, Yahya Kaptan Durağı ile Akademi Hastanesi arasındaki yaya geçişini sağlamak için ise Alparslan Türkeş Yaya Köprüsü açıldı. Yahya Kaptan Mahallesi ile...