25 / 04 / 2024

 Kocaeli 42 evler imar planı değişikliği 

 Kocaeli 42 evler imar planı değişikliği 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

Kocaeli Çayırova'da 3 bin metrekarelik arsa satılacak! 37 milyon TL'ye!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Atatürk Mahallesi'nde yer alan 3 bin 42 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 20 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Mopaş Bahçe Evler Çayırova'da 4 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Perakende sektöründe 21 yıllık tecrübeye sahip olan MOPAŞ, tarafından Kocaeli Çayırova'da inşa edilen Mopaş Bahçe Evler Çayırova projesinde 4 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. 

Çayırova Belediyesi Kocaeli'de arsa satacak! Fiyatı adeta dudak uçuklatıyor!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da yer alan 3 bin 42 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Kocaeli depreminden kalma hasarlı evler yıkılıyor!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremin ardından büyük ve az hasarlı evler için yıkım çalışmaları başlatıldı. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Kahraman Bulut yapılan çalışmalar hakkında bilgi vedi.

Kocaeli Darıca'da kentsel dönüşüm başladı!

Kocaeli Darıca Belediyesi, Emek Mahallesi'nde 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattı. Proje dahilinde 329 daire hızla dönüşüyor.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler ile Kocaeli kazanıyor!

İBB Ekrem İmamoğlu’nun KİPTAŞ İzmit Çınar Evler’in temel atma töreninde “Kiptaş ile Kocaeli’de kazanacak” sözlerine istinaden inşaat çalışmalarında istihdam ve gerekli malzemeler İzmit ve Kocaeli firmalarından yapılıyor.

Kocaeli 42 Evler'deki tapu sorunu çözülüyor! 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

Ev hayali kuran Kadir Perik 42 bin lirasından oldu!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaşayan Kadir Perik, çelik konstrüksiyondan ev yapılması için bir müteahhit firma ile 60 bin TL'ye anlaşıp, ön ödeme olarak 42 bin TL verdi. Evin yapılacağı alandaki eski even yıkan firma yaklaşık 1 yıldır evi yapmadı.

Semt Kocaeli’de evler teslim edildi!

Pekdemir İnşaat'ın Kandıra Yolu üzerinde hayata geçirdiği Semt Kocaeli projesinde teslimler gerçekleşti. Mart 2019'da yapılması planlanan teslimler 22 aydan 18 aya çekildi. 

Kocaeli Büyükşehir D-100 42 Evler bölgesinde köprü yapıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin D-100 42 Evler bölgesinde inşa ettiği yaya köprüsü oluşmaya başladı...

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi aileye ev!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi aileye 42 metrekarelik bir prefabrik ev tahsis etti.

Yahya Kaptan Terrace Evler'in 1. Etabı satışa çıktı!

Kocaeli’nin en değerli semtleri arasında yer alan Yuvam Akarca Mevkii’nde yapılan en lüks, leed sertifikalı ve içinde market ile tüm eğitim kurumlarını barındırması sebebiyle birçok ilki buluşturan karma proje Yahya Kaptan Terrace Evler’in 1. etabı lansman öncesi satışa çıktı.

Kocaeli'de Temmuz'da 3 bin 145 konut satıldı!

TÜRKİYE İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre Temmuz ayında Kocaeli'de 3 bin 145 konutun satışı gerçekleşti. Satışlar, yüzde 42,4 oranında arttı.

 Kocaeli 42 evler imar planı değişikliği  Haberi

 Kocaeli 42 evler imar planı değişikliği 

42 Evler sakinleriyle bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın,  bölgede yapılan düzenlemeyle alakalı vatandaşlara bilgi verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yer alan habere göre; Başkana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney de eşlik etti. 

42 Evler sakinlerinin sorunlarını dinleyen Büyükakın, Salim Dervişoğlu Caddesi ile Kâhya Kadın Caddeleri arasında kalan alanda bulunan Park Alanı nedeniyle yaşanan sıkıntının giderilmesi için çok önemli bir adım atıldığını belirtti. 

1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI 

Büyükakın, 42 Evler Mahallesinde ki Salim Dervişoğlu Caddesi ile Kâhya Kadın Caddeleri arasında kalan alan nedeniyle kat maliklerinin mağduriyetini giderecek müstakil tapuların alınmasına imkân verecek çalışma tamamlandığını açıkladı. 

Tapuların alınmasına olanak sağlayacak şekilde 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği...