26 / 04 / 2024

kocaeli 7 katlı otopark projesi

kocaeli 7 katlı otopark projesi

Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Bekirpaşa bölgesine inşa edilen 7 katlı otopark tamamlanmak üzere. İnşa çalışmaları hızla devam eden yapıda kaba inşaat tamamlandı, geriye detay işçilik kaldı.

İzmit Katlı Otopark projesinde çalışmalar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’ne 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, proje alanında incelemede bulundu.

Depremlerde ağır hasar gören Gaziantep’teki 7 katlı bina çöktü!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Kahramanmaraş depremlerinde ağır hasar alan 7 katlı bina, yıkım sırasında çöktü.

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

İstanbul'un ilk 7 katlı otoparkı kapatıldı! Bakın yerine ne yapılacak...

İstanbul Karaköy'de konumlanan, kentin ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 katlı otopark, bu gece itibarıyla hizmete kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu otopark yerine ne yapılacağını duyurdu.

Fatih'teki vakıf 7 katlı bina için 10 senedir ödeme yapmadı iddiası!

İBB ile Sıcak Yuva Vakfı arasında 2005'te yapılan protokol ile binanın 2 katının 2 yıllığına kullanım hakkının vakfa verildiği fakat binanın 7 katının da 10 senedir kullanıldığı belirlendi.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

İzmir'de 7 katlı binanın yıkılma anları görüntülendi!

İzmir'in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde, 7 katlı bir binanın yıkılma anı görüntülendi. 

Mudanya'da zemin kolonu patlayan 7 katlı apartman boşaltıldı!

Bursa Mudanya'da, zemin kolonu patlayan 7 katlı apartmanda yaşayanlar, binanın yıkılma tehlikesi sebebiyle tahliye edildi.

Kepez'de 7 katlı binanın yıkımına başlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs önlemleri kapsamında Antalya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. 7 katlı binanın çatısına çıkartılan iş makinesinin katları yıkılırken, mahalleli de çalışmaları merakla izlendi.

Esenler'de 7 katlı bina yıkıldı!

Esenler'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli ilan edilen 7 katlı bir bina törenle yıkıldı.

Şehzadeler'de boşaltılan 7 katlı bina yıkılıyor!

Manisa’da son zamanlarda yaşanan depremin ardından Şehzadeler'de zarar görerek boşaltılan 7 katlı binanın yıkım çalışmalarına başlandı.

Pendik Dolayoba'da 26.5 milyon TL'ye satılık 7 katlı bina!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba Mahallesi, 3838 parselde yer alan 7 katlı binayı 26 milyon 476 bin TL'ye satıyor...

Manisa Şehzadeler'de 7 katlı hasarlı bina tahliye edildi!

Manisa merkezli depremler sonrasında Şehzadeler ilçesinde 7 katlı bir apartmanda büyük hasar meydana geldi. Derin çatlaklar sonucunda binanın tahliye edilmesine karar verildi.

kocaeli 7 katlı otopark projesi Haberi

kocaeli 7 katlı otopark projesi

Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Bekirpaşa bölgesine inşa edilen 7 katlı otopark tamamlanmak üzere. İnşa çalışmaları hızla devam eden yapıda kaba inşaat tamamlandı, geriye detay işçilik kaldı.


Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Bekirpaşa bölgesine inşa edilen 7 katlı otopark tamamlanmak üzere. İnşa çalışmaları hızla devam eden yapıda kaba inşaat tamamlandı, geriye detay işçilik kaldı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentin refah seviyesinin artması için hayata geçirdiği ve diğer bölgelere model olacak projelerine bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda İzmit Bekirpaşa bölgesinde Eski Cumartesi Pazarı’nın kaldırıldığı alanda kapalı pazar ve katlı otopark inşa edildi. Hem kentteki otopark sıkıntısını giderecek hem de kapalı alanda pazar alışverişi yapma imkanı sağlayacak önemli çalışma için kaba inşaat çalışması tamamlandı.


HEM PAZAR HEM DE OTOPARK

Cumartesi ve Perşembe pazarlarının taşınması planlanan dev tesis...