25 / 04 / 2024

kocaeli alikahya stadı ne zaman açılacak

kocaeli alikahya stadı ne zaman açılacak

Alikahya'da yapımı devam eden yeni stadyumun kaba inşaatı ortaya çıktı. Bu hızla devam ederse stadın planlandığı gibi gelecek sezon başına yetişmesi bekleniyor.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Kocaeli'de 12 kişinin 111 bin TL'lik imar borcu silindi!

Kocaeli'nin Alikahya bölgesinde yaşayan ve imarışı uygulamasından yararlanan 12 vatandaşın toplam 111 bin 715 TL’lik imar borcu silindi.

Kocaeli Stadı açıldı!

Dış cephesi kentin simgesi pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan Kocaeli Stadı, TFF 3. Lig 3. Grup'ta yapılan Kocaelispor-Fatsa Belediyespor maçıyla kapılarını açtı

Kocaeli Stadı kapılarını açıyor!

Dış cephesi kentin simgesi pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan Kocaeli Stadı, TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kocaelispor'un Fatsa Belediyespor'u ağırlayacağı karşılaşmayla ilk defa kapılarını futbolseverlere açmış olacak. 

Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı.

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

Kocaeli Pişmaniye Stadı ay sonunda tamamlanacak!

Kentin simgesi olan pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde inşa edilen Kocaeli Pişmaniye Stadı bu ay sonunda tamamen tamamlanacak.

Kocaeli'nin yeni stadı ay sonunda tamam!

Kocaeli'de hayata geçirilen ve pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olacak olan yeni stat ay sonunda hizmete açılacak.

Kocaeli'nin yeni stadında sona doğru!

Kocaeli'de yapımı süren, dış cephesi, kentin simgesi olan pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olacak 33 bin kişilik stadyumun, ay sonunda açılması hedefleniyor.

Kocaeli Arena Mayıs sonunda açılıyor!

KASK tarafından organize edilen Kocaeli Genç Sporcu Buluşması'nda konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Arena Stadı'nın en geç mayıs ayı sonuna kadar açılacağını açıkladı.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonunda açılacak!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yapımına 2 yıl önce başlanan Kocaeli Arena Stadyumu'nun yıl sonunda açılması hedefleniyor. 33 bin kişi kapasiteli stadyum 89 bin metrekare alan üzerine kuruluyor.

Kocaeli Arena Stadyumu'nda sona doğru!

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan Kocaeli Arena Stadyumu'nun bitimine az bir süre kaldı..

kocaeli alikahya stadı ne zaman açılacak Haberi

kocaeli alikahya stadı ne zaman açılacak

Alikahya'da yapımı devam eden yeni stadyumun kaba inşaatı ortaya çıktı. Bu hızla devam ederse stadın planlandığı gibi gelecek sezon başına yetişmesi bekleniyor. 


İSMETPAŞA YIKILACAK 

Derince'de 1970'li yılların başında hizmete açılan İzmit İsmetpaşa Stadı bilindiği gibi TOKİ'ye devredilip, Tokal İnşaata satışı gerçekleşmişti. Kocaelispor'un maçları oynayacağı başka stat bulunmadığı için İsmetpaşa'nın yıkımı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın girişimiyle bir yıl ertelenmişti. Ancak tarihi stadın yeni sezonu görme olasılığı artık çok düşük görülüyor. Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, stadın yerini satın alan firma Tokal İnşaat yetkilileri ile bir araya gelip, yıkım işlemini bir yıl daha erteletmek için baskı yapacaktı. 


TRİBÜNLER BİTMEYE YAKIN 

Başkan Yavuz ve Tokal İnşaat arasındaki görüşmenin bu hafta içinde gerçekleşmesi beklenirken, diğer taraftan İsmetpaşa Stadı'nın yerine Alikahya'da yapımı başlayan yeni stadyumun kaba...