26 / 04 / 2024

kocaeli amatör spor evi

kocaeli amatör spor evi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki spor alanları sayısını giderek arttırıyor, Büyükşehir Belediyesi Gebze Metin Oktay Tesisi yanında Amatör Spor Evi inşa ediyor, projenin inşaatı sürüyor...

Gebze'ye amatör spor evi inşa ediliyor!

Amatör spora destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gençlerin spor da başarılı işlere imza atmalarına katkı sağlıyor

Belediyeden müjde! 4 Ağustos'a kadar bunu yapanlar karşılıksız 13.000 TL'yi kapacak!

Muğla Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini fotoğraflar aracılığıyla keşfetmek isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçılara yönelik bir yarışma düzenliyor. Kazanan fotoğrafçıya karşılıksız 13.000 TL ödül verilecek. Detaylar haberimizde!

Tefal.com.tr’de yüzde 20’ye varan indirim fırsatı! İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Tefal’in online satış mağazası tefal.com.tr’de fırsat ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirimler aile bütçesine katkı sağlıyor. Amatör ve profesyonel mutfakların vazgeçilmez markası Tefal’in 12 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle:

Kocaeli ağır hasarlı bina yükünden kurtuluyor!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden en fazla etkilenen il olan Kocaeli'de, ağır hasar gören binaların yıkılması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor. Depremde ağır hasar gören 28 binanın yıkım çalışmalarının, yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girdi.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Yenikapı'daki spor tesisleri bu ay açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikapı Etkinlik Alanında inşa edilen futbol sahalarında sona gelindi. Çalışmaların büyük kısmının tamamlandığı dev tesis, futbol kulüplerinin antrenmanlarına ve Amatör Lig maçlarına da ev sahipliği yapacak.

Kocaeli'deki Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Darıca Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'nın dev spor salonunu da tamamlıyor.

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işi başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işine başladı.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

kocaeli amatör spor evi Haberi

kocaeli amatör spor evi


Amatör spora destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki spor alanları sayısını giderek arttırıyor. Okullara spor salonları kazandıran Büyükşehir Belediyesi diğer kentin çeşitli yerlerine yaptığı spor tesisleriyle de gençlerin spor başarılı işlere imza atmalarına zemin hazırlıyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi Gebze Metin Oktay Tesisi yanında Amatör Spor Evi inşa ediyor.




İNŞAAT SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi yıllar önce güreş antrenman salonu olarak yapımı başlayan ancak tamamlanamayan kaba inşaat halindeki yapıyı Amatör Spor Evi’ne dönüştürüyor. Elden geçirilen yapı olan yapı Gebzeli pek çok sporcunun çeşitli spor dallarında kazanacağı başarının temeli olacak. Betonarmesi hazırlanan yapının üst kısmının demirleri örüldü.


1100 METREKARE ALAN


Bin 100 metrekare kullanım alanına sahip olan yapı güreş, boks ve halter gibi ilginin yoğun olduğu alanlarda sporcu yetişmesine zemin hazırlayacak. 2 adet güreş minderi, boks...