29 / 03 / 2024

kocaeli belediyesi taşınmaz satışı

kocaeli belediyesi taşınmaz satışı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bazı taşınmazları, Kocaeli 4. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı.

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 27 taşınmazı kiraya veriyor! Kira fiyatı 1250 TL'den başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 27 adet taşınmazın kiraya vereceğini ilan etti. Taşınmazların en düşük muhammen kira bedeli 1250 TL olurken en yüksek ise 24 bin TL olarak belirlendi.

Ataşehir'deki 28 bin metrekarelik taşınmazın satışa çıkarılması teklifi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Ataşehir'de imar planlarında metro istasyonu ve park şeklinde görülen taşınmazı satışa çıkarılması teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle reddedildi.

Silifke Belediyesi'nin taşınmaz satışı meclis gündeminde!

Silifke Belediyesi'nin yaptığı bir taşınmaz satışı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gökçel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan taşınmaz mal satışı kararı mecliste!

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan bir taşınmaz mal satışı kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ Belediyesi 85 taşınmazın kira süresini uzattı!

Elazığ Belediyesi, 85 taşınmazın kira süresini uzattı. 2019 yılı Sayıştay Denetim Raporu’na göre, belediyenin 6 adet taşınmaz tahsisinin 3’ünü kanuna aykırı şekilde ‘süresiz’ tahsis ettiği belirtildi.

Ayazağa’daki İBB’ye ait 40 taşınmazın satışına karar verildi!

Sarıyer Ayazağa'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne ait 40 adet taşınmazın üzerinde yapısı bulunan ve yapı kayıt belgesi almış olan vatandaşa satış yetkisi verildi.

Güngören Belediyesi 88 milyon liralık 11 taşınmazını sattı! 

Güngören Belediyesi, 11 adet taşınmazını Maliye Hazinesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretti. Belediyeye ait olan taşınmazların toplam değerinin 88 milyon lira olduğu satışların belediyenin vergi borcuna karşılık yapıldığı öğrenildi. 

Şişli'nin 500 milyon dolar değerindeki taşınmazı Şişli'ye iade ediliyor!

Şişli Belediyesi gerçekleştirdiği ilk meclis toplantısında Şişli’nin 500 milyon dolar değerindeki 9 adet taşınmazın Şişli’ye iade edilmesi için adım attı.

Malatya Büyükşehir 46 taşınmazı satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde 43 arsa ile Saray Mahallesinde 3 dükkan olmak üzere toplam 46 taşınmazı ihaleyle satışa çıkardı.

Kartepe'de Belediye'ye ait bir taşınmaz satışta!

Kartepe Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait bir adet taşınmazın satışı için ihale açtığını duyurdu.

Pendik Kurtköy'de satılık taşınmaz 15,2 milyon TL'ye!

Pendik Belediyesi tarafından Pendik Kurtköy'de yer alan taşınmaz satışa sunuluyor. İhalesi 3 Ağustos 2017'de gerçekleştirilecek taşınmazın satış bedeli 15 milyon 229 bin 325 TL olarak belirtiliyor.

EGO'dan Ankara Mamak'ta 95.7 milyon TL'ye satılık taşınmaz!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü, Mamak'taki taşınmazını 95.7 milyon TL'ye satıyor..

kocaeli belediyesi taşınmaz satışı Haberi

kocaeli belediyesi taşınmaz satışı

Sözcü gazetesinden Uğur Enç'in haberine göre, Kocaeli İzmit Körfez Mahallesi'nde mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait tarla ve üzerindeki taşınmazları Kocaeli 4. İcra Dairesi satışa çıkardı. Satışın, belediyenin borçlarına karşılık icralık olduğu belirtildi. 482 ada, 6 parselde kayıtlı olan tarla ve taşınmazlar için belirlenen muhammen bedel 82 bin 423 bin TL. Söz konusu icra satışı için 19 Kasım 2018 Pazartesi günü açık artırma yapılacak. 


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi Orhan Tanış, “Satışa çıkarılan parsel üzerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı girişinde olan binalar, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı girişinde olan bina, Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı girişindeki binalar, tenis kortları gibi yapılar da yer alıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait bir mülk neden...