19 / 04 / 2024

kocaeli gençlik merkezleri

kocaeli gençlik merkezleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Gebze’ye gençlik merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de yeni bir gençlik merkezi inşa ediyor.

Gebze’ye gençlik merkezi inşa edilecek!

Gebze'de hayata geçirilecek olan gençlik merkezi 11 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Çekmeköy'de gençlik merkezleri inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, birçok mahallede toplam 4 adet kitap evi ve gençlik merkezi inşa ediyor.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Gençlik merkezi sayısı 2 milyonu aştı!

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak faaliyette bulunan gençlik merkezleri sayısı 2 milyonu aştı. 2011 yılında 16 olan sayı bugün itibarıyla 300'e ulaştı.

Gebze Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Gebze Gençlik Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de hayata geçirdiği gençlik merkezini tamamlıyor.

Gebze'ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de gençlik merkezi inşa ediyor.

Gebze’ye gençlik merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de yeni bir gençlik merkezi inşa ediyor.

Bursa Gemlik'e gençlik merkezi yapılıyor!

Bursa Gemlik Belediyesi'nin "Gençler Bizim Geleceğimizdir, Geleceğimize Yatırım Yapıyoruz" sloganıyla projelendirdiği gençlik merkezleri ardı ardına açılıyor. Cihatlı Mahallesi çocuk ve gençlerine yönelik görkemli bir Gençlik Merkezi haline getirdi.

Gemlik'te kırsal mahallelere gençlik merkezi yapılıyor!

Gemlik Belediyesi, kırsal mahallelere gençlik merkezleri yapıyor. Kurtul ve Engürücük mahallelerinde açılan gençlik merkezleri, Umurbey'den sonra Cihatlı'da da hizmete girdi.

Kocaeli Gültepe gençlik merkezi için ihale yapıldı!

Başkan Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Gültepe Mahallesi’ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. Gültepe Mahallesi 445 metrekarelik bir alanda yapılacak gençlik merkezi için Etüt Proje Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihaleye 10 firma katıldı.

Kocaeli Gültepe'ye gençlik merkezi yapılacak!

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Gültepe Mahallesi’ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı.Koçal Sokak’ta yapılacak gençlik merkezi için Etüt Proje Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihaleye 10 firma katıldı.

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Trabzon Gençlik Merkezi 1 milyon 285 bin TL’ye mal olacak!

Trabzon Gençlik Merkezi inşaat çalışması hızla devam ediyor. Mahallenin önemli sosyal alanlarından biri olacak Gençlik Merkezi 2 bin 500 m2 alan üzerinde taban alanı 400 m2’den iki katlı olarak inşa ediliyor.

kocaeli gençlik merkezleri Haberi

kocaeli gençlik merkezleri

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezleri gençlere önemli fırsatlar sunuyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, gençlerin vakitlerini faydalı aktivitelerle geçirmelerini sağlamak, böylece hem eğitim yönünden hem de sosyal yönden gelişimlerine katkı sağlayan Gençlik Merkezlerinin ücretsiz olması ve ortaya koyduğu başarı grafiği ilgiyi epeyce artırıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi artan ilgi karşısında Gençlik Merkezlerini Kocaeli’nin birçok bölgesine yayıyor. Son olarak Yukarı Hereke Mahallesi için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi, gençlerin uğrak yerleri arasında yer alan Ahmedi Hani Parkı içindeki  binada imar çalışmalarına başladı.

GENÇLERE HİTAP EDEN MİMARİ BİNA

Yukarı Herekeli gençlerin faydalanacağı ve gelişimine katkı sağlayacağı Gençlik Merkezi, mimari açıdan da göz kamaştıracak. Tek katlı yayvan biçimde  imar edilen binanın görünümü de gençlere hitap edecek. Gençlere ücretsiz hizmet verecek binanın...