26 / 04 / 2024

kocaeli Hereke Taş Ocağı Yolu yenileme

kocaeli Hereke Taş Ocağı Yolu yenileme

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, kent genelinde zarar gören yolları onarmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yukarı Hereke Taş Ocağı yolunda yenileme çalışması gerçekleştirildi.

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kocaeli Dilovası orta gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası orta gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası 429 konut ihalesi 2 Aralık'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Köseler Mahallesi 429 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Aralık'ta yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bazı taşınmazları satışa çıktı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bazı taşınmazları, Kocaeli 4. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı.

Kocaeli Sekapark’ta kongre merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta yeni kongre merkezi inşa ediliyor. Bölgede bulunan eski Mannesman Fabrikası yenilenerek modern bir kongre merkezine dönüşecek.

Kocaeli Tuana Evleri 2. Etap'ta ön teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen  Tuana Evleri 2. Etap’ta sona gelindi.

Kocaeli'deki 130 yıllık Taş Cami yenileniyor!

Restorasyon çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bahçecik Servetiye Karşı Köyü’ndeki yaklaşık 130 yıllık Taş Cami’yi restore ediyor.

Kocaeli Kartepe'de 11,2 milyon TL'ye taşınmazlar satılıyor!

Kocaeli Kartepe'de 3 farklı mahallede yer alan taşınmazlar satışa sunuluyor. İhalesi 15 Haziran'da gerçekleştirilecek taşınmazların toplam satış bedeli 11 milyon 209 bin 530,50 TL.

Kocaeli Kandıra TOKİ'nin ihalesini İz-Taş İnşaat kazandı!

TOKİ tarafından Kocaeli Kandıra'da inşa edilecek 270 konut için ihale sonucu açıklandı. İhaleyi İz-Taş İnşaat kazandı.

Kocaeli Akçaray'da test sürüşü Mart'ta başlıyor!

Kocaeli'nin Akçaray tramvay projesinde tramvaylar araçlarından ilki sabah saatlerinde raylara indirildi, projede test sürüşleri Mart'ta başlayacak.

kocaeli Hereke Taş Ocağı Yolu yenileme Haberi

kocaeli Hereke Taş Ocağı Yolu yenileme


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, kent genelinde zarar gören yolları onarmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yukarı Hereke Taş Ocağı yolunda yenileme çalışması gerçekleştirildi.


2 BİN 500 METRE YOL


Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma kapsamında 2 bin 500 metre uzunluğunda 9 metre genişliğindeki yolda yenileme çalışması yapıldı. Bozulan asfaltın yerine 6 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Gidiş geliş olarak kullanılan yolda ulaşım daha güvenli hale getirildi.




MERKEZE UĞRAMIYORLAR


Yukara Hereke Taş Ocağı Yolu’nun yenilenmesiyle birlikte bölgeyi kullanan kamyonlar taş ocaklarına giderken şehir içine girmiyor. Çalışmanın tamamlanmasından sonra trafik daha rahat bir şekilde ilerliyor.



Kocaeli Büyükşehir...