26 / 04 / 2024

Kocaeli inşaat sektörü

Kocaeli inşaat sektörü

Kocaeli Müteahhitler Birliği, Kocaeli’nde İnşaat Sektörünün Yükselişi hakkında görüştüler.

Kocaeli'deki emlakçılar 2017'de sektörden atılım bekliyor!

Emlak sektörünün öncüleri Kocaeli’de bir araya gelerek, 2017 yılında sektörün yeni bir atılım yaşayacağını dile getirdiler.

İnşaat sektöründe iyi noktada prestijli proje yapılmalı!

Kocaeli inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş adamı Yalçın Eldoğan, " Sırf iş yapmak için konut yapmanın anlamı yok. Sektörde iyi noktada, iyi proje, prestijli proje yapılmalı." dedi.

Kocaeli'ndeki inşaat sorunlarına çözüm aranıyor mu?

Bizim Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Kocaeli'ndeki inşaat sorunlarını kaleme aldı. İşte Murat Hamzaoğlu'nun o yazısı...

Kocaeli'de 53 okul 2017'de açılacak!

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2015 yılında projelendirip 2016 yılında inşaatına başladığı ve 2017 yılında eğitime açmayı planladığı 53 okulun toplam yatırım maliyeti 400 milyon TL'yi bulacak.

Kocaeli'deki imar yönetmeliği arazi kaybettiriyor!

Bizim Kocaeli Gazetesi Köşe yazarı olan Talha Kos bugünkü yazısında Kocaeli'deki imar yönetmeliğini ve yapıları anlattı. İşte o yazı...

Kocaeli inşaat sektörünün yeni gözdesi!

İnşaatçıların gözü İstanbul'da yatırımların aralıksız devam ettiği inşaat sektöründe arsa sıkıntısı yaşanıyor. Yeni yer bulmakta zorlanan yatırımcılar rotayı Kocaeli'de çevirdi.

Kocaelili inşaatçılar Rusya'daki iş adamlarıyla görüştü!

Kocaeli Ticaret Odası Meclis üyeleri, Kocaeli İnşaat Mühendisler Odası'ndan girişimciler, yatırım ve iş imkânlarını araştırmak üzere Rusya'ya geldi. RTİB merkez binasında istişarelerde bulunan iş adamları, Rusya pazarı ile ilgili bilgi aldı.

Kocaeli Seyrek'te inşaat sektörünün önü açıldı!

Kocaeli Seyrek'te Gediz Üniversitesi'nin kapatılması en çok inşaat sektörünü etkiledi. Müteahhitler üniversitenin devlete geçmesi ve öğrenci yerleşkesi olarak kalmasını istiyor.

Kocaeli Seyrek'te inşaat sektörü ne durumda?

Milyonlarca liralık gayrimenkul yatırımlarının devam ettiği Seyrek’te Gediz Üniversitesi’nin kapatılması en çok inşaat sektörünü etkiledi. Gayrimenkule yatırımı yapan ve projelere başlayan müteahhitler üniversitenin devlete geçmesi ve öğrenci yerleşkesi olarak kalmasını istiyor.

İnşaat sektöründe iyi noktada prestijli proje yapılmalı!

Kocaeli inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş adamı Yalçın Eldoğan, " Sırf iş yapmak için konut yapmanın anlamı yok. Sektörde iyi noktada, iyi proje, prestijli proje yapılmalı." dedi.

İnşaat sektörünün sorunları giderek artıyor!

Kocaeli'nin yakından tanıdığı müteahhitlerinden Kemal Aydın, inşaat sektöründeki sorunların giderek arttığını söyledi, buna çözüm bulunmasını istedi.

Kocaeli inşaat sektörünün yeni gözdesi!

İnşaatçıların gözü İstanbul'da yatırımların aralıksız devam ettiği inşaat sektöründe arsa sıkıntısı yaşanıyor. Yeni yer bulmakta zorlanan yatırımcılar rotayı Kocaeli'de çevirdi.

Ali Haydar Konca: İnşaat sektöründe yapı stokları güçlendirilmeli!

HDP Kocaeli Milletvekili Ali Haydar Konca: "Yeni 17 Ağustosların yaşanmaması için inşaat sektöründe yasal boşluklar hızla doldurulmalı, yapı stokları hızla güçlendirilmeli, depreme karşı sosyal bilinç oluşturulmalıdır" dedi.

Kocaeli'de inşaat sektörüne özel arama konferansı düzenlenecek!

Başkan Özdağ, Kocaeli Merkez ve Gölcük'te düzenlenen, sonuçları ticari hayatın canlandırılması noktasında büyük umut aşılayan arama konferanslarının inşaat sektörü için de düzenleneceğini söyledi.

Nazer Otomotiv inşaat sektörüne girecek!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Ford bayisi olarak hizmet veren Nazer Otomotiv, KIA markasını da bünyesine ekledi. Nazer Otomotiv Yöntim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ inşaat sektörüne adım atacaklarını açıkladı.

KOTO'dan inşaat sektörüne özel arama konferansı!

KOTO Başkanı Özdağ, Kocaeli Merkez ve Gölcük’te düzenlenen, sonuçları ticari hayatın canlandırılması noktasında büyük umut aşılayan arama konferanslarının inşaat sektörü için de düzenleneceğini söyledi.

İMSAD: İnşaat sektörü, 2012 yılında büyüme bekliyor!

İMSAD'ın "Ekonomi Beklenti Anketi"ne katılan üyelerin yüzde 69'unun inşaat sektöründe büyüme beklentisi yüzde 4-6 ve üzeri...

İnşaat sektörü, geçen yıl 3. çeyrekte yüzde 10,6 büyüdü!

İnşaat sektörü geçen yıl 3. çeyrekte yüzde 10,6 büyüdü. Geçen yılın 3. çeyreğinde inşaat sektörünün büyüklüğü 15 milyar lirayı aştı

Eser Oteller Grubu inşaat sektörüne giriyor!

İstanbul'da 1997 yılından bu yana otelcilik alanında adımlar atan Eser Oteller Grubu, tecrübesini inşaat sektöründe devam ettirme kararı aldı

Hüseyin Bilmaç: İnşaat sektörünün büyümeme lüksü yok!

İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bilmaç, "2012 yılında inşaat sektörü; cari açığa net pozitif katkısı ile katma değeri yüksek, stratejik bir sektör olarak değerlendirilmeli" diye konuştu

Kocaeli inşaat sektörü Haberi

Kocaeli inşaat sektörü

KOTO Beytül Kebap Salonu’ndaki buluşmada, “Kocaeli’nde İnşaat Sektörünün Yükselişi” konulu değerlendirme toplantısı yapan müteahhitler sorunları ele aldı, Kentsel Dönüşüme nasıl katkı sağlanabileceğini ele aldı. Müteahhitler Birliği’nin programına KBB İmar Daire Başkanı Osman Günler, Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Ataç, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, Kocaeli Kızılay Şube Başkanı Cengiz İpek ve Kocaeli Müteahhitler Birliğinin üyeleri katıldı. 85 üyesi bulunan Birliğin Kahvaltı ile gerçekleşen etkinlikte Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Zekai İren ve Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Haldız, Abdullah Üstübi, mUlaş Erenkaya, Volkan Kavşut, Faruk Mamik, Ceyhan Çağlayan, Mehmet Olhan, Köksal Söğüt, Muhammer Çelik, Oğuzhan Keleş, Abdullah Binbay ev...