29 / 03 / 2024

Kocaeli Kavaklı depremi

Kocaeli Kavaklı depremi

Kocaeli Kavaklı Mahallesi’nin Muhtar Adayı olan Murat Demirci, seçim çalışmaları kapsamında mahallesini karış karış gezmeye devam ediyor. Demirci, 1999 depremi öncesindeki Kavaklı’yı yeniden inşa edeceğini söyledi.

Kocaeli'de, Marmara Depremi öncesi yapılan tüm binaların tamamı kontrol edildi

17 Ağustos 1999 senesinde Marmara Depremi’nde büyük kayıplar yaşandığı Kocaeli’de, kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Kentte 1999 yılından önce inşa edilen binaların tamamının tarandığını ve şehirde yaklaşık 315 bin binanın bulunduğu belirtildi. 

Gemlik depremi hatırlattı! Kocaeli'de deprem riski en yüksek ilçeler tek tek açıklandı! İşte en riskli ilçeler...

Gemlik'te meydana gelen deprem Kocaeli'de de hissedilirken, akıllara beklenen büyük Marmara depremi geldi. Peki Kocaeli'de deprem riski en yüksek ilçeler hangileri? 

Kocaeli'de riskli yapıların belirlenmesi için binaların röntgenleri çekiliyor!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümde öncelikli bölgelerin belirlenmesi için 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'de, riskli yapıların belirlenmesi için binaların röntgenleri çekiliyor!

İstanbul depremi, konut yatırımcısının rotasını değiştirdi!

Beklenen İstanbul depremi konut yatırımcısını çevre illere yönlendirdi. Bu kapsamda Kocaeli öne planda yer alıyor. 

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Prof. Dr. Şerif Barış'tan çarpıcı Marmara depremi açıklaması: Küçük depremler büyük depremi engellemez! 

Kocaeli Üniversitesi'nden deprem uzmanı Prof. Dr. Şerif Barış, Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve en çok merak edilen soruları yanıtladı. 

Kocaeli'de 489 bina yıkıldı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin derinden etkilediği Kocaeli'de kentsel dönüşüm kapsamında 489 bina yıkıldı...

Kocaeli'de 1393 bina kentsel dönüşümü bekliyor!

17 Ağustos Marmara Depremi'nin sonrasında Kocaeli'de başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarının en büyüğü hayata geçiyor. Kent genelinde yenilenmesi gereken 1393 bina için hak sahiplerine tebligat gönderimi yapıldı. 

İstanbul depremi, İstanbul sınırları içinde kalmayacak!

AKUT Arama Kurtarma Derneği Genel Başkanı Recep Şalcı, olası İstanbul depremi için Kocaeli’deki hazırlıkların çok yüksek düzeyde olması gerektiğine dikkat çekti.

İstanbul depremi Kocaeli'deki yorgun binaları yıkacak!

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Oruç, İstanbul'da olası bir depremde Kocaeli'deki yorgun binaların yıkılma riskinin çok yüksek olduğunu dile getirdi. 

Kocaeli'de depremde hasar gören 3 bina yıkıldı!

Kocaeli Karayakuplu ve Belen mevkisinde 1999 yılında meydana gelen Marmara Depremi'nde hasar gören 3 bina yıkıldı...

Kocaeli'de 1999 depreminde zarar gören 2 bina yıkıldı!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 tarihinde gerçekleşen Marmara Depremi'nde ağır hasar gören 2 bina yıkıldı...

Kocaeli'de 1999 Marmara Depremi'nde hasar gören bina yıkıldı!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde ağır hasar gören 3 katlı bina Başiskele Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Kocaeli Kavaklı depremi Haberi

Kocaeli Kavaklı depremi

Kocaeli Gölcük Kavaklı Mahallesi’nin en genç Muhtar Adayı olan Murat Demirci seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri ziyaret ediyor. 

Gölcük Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, Murat Demirci her fırsatta mahalle sakinleri ile bir araya gelerek muhtar olması halinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgi vererek, mahalle sakinlerinden destek istedi.

Gölcük’ün göz bebeği olduğunu ve muhtar olması halinde Kavaklı Sahili’ni 1999 depremi öncesindeki gibi yine Gölcük’ün göz bebeği olacağını söyleyen Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci, “ Yıllarca yaşadığım mahalleme en iyi hizmeti sunabilmek için aday oldum ve özlenen Kavaklı’yı yeniden inşa etmek için mahalle sakinlerinden yetki istiyorum. Kavaklı Mahallesi’nde şimdiye kadar gözlemlediğim sorunların başında sokak köpekleri ve yetersiz olan aydınlatmalar var. Bu sıkıntıları muhtar olmam halinde belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde en...