29 / 03 / 2024

Kocaeli Kavaklı yeniden inşa edilecek!

Kocaeli Kavaklı yeniden inşa edilecek!

Kocaeli Kavaklı Mahallesi’nin Muhtar Adayı olan Murat Demirci, seçim çalışmaları kapsamında mahallesini karış karış gezmeye devam ediyor. Demirci, 1999 depremi öncesindeki Kavaklı’yı yeniden inşa edeceğini söyledi.



Kocaeli Gölcük Kavaklı Mahallesi’nin en genç Muhtar Adayı olan Murat Demirci seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri ziyaret ediyor. 

Gölcük Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, Murat Demirci her fırsatta mahalle sakinleri ile bir araya gelerek muhtar olması halinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgi vererek, mahalle sakinlerinden destek istedi.

Gölcük’ün göz bebeği olduğunu ve muhtar olması halinde Kavaklı Sahili’ni 1999 depremi öncesindeki gibi yine Gölcük’ün göz bebeği olacağını söyleyen Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci, “ Yıllarca yaşadığım mahalleme en iyi hizmeti sunabilmek için aday oldum ve özlenen Kavaklı’yı yeniden inşa etmek için mahalle sakinlerinden yetki istiyorum. Kavaklı Mahallesi’nde şimdiye kadar gözlemlediğim sorunların başında sokak köpekleri ve yetersiz olan aydınlatmalar var. Bu sıkıntıları muhtar olmam halinde belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde en kısa zamanda çözüme ulaştırma hedefindeyim” açıklamasında bulundu.


Geri Dön