29 / 03 / 2024

Kocaeli kent meydanı ihale

Kocaeli kent meydanı ihale

Büyükşehir tarafından yaptırılacak olan kent meydanı ve kapalı otopark ihalesini Özallar İnşaat kazandı. Proje, yer tesliminin ardından 365 günde tamamlanacak.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kartepe Kent Meydanı projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

İzmit Kent Meydanı inşaatı hızla ilerliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kent Meydanı'nın inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

İzmit Kent Meydanı için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, yapımı ilk defa gerçekleştirilen yarı otomatik kapalı otopark ve kent meydanıyla ilgili bilgiler verdi.

Kocaeli Kent Meydanı'nda son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Kent meydanı ve katlı otopark projesi için 17 metre derinliğinde istinat duvarı inşa etti.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark ihalesi gerçekleşti.

Kocaeli Kent Meydanı ihalesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski valilik binasına yapılacak kent meydanı ve yeraltı otopark projesinin ihalesi, kazanan firmanın güvenlik testinden geçememesiyle iptal edildi.

Kocaeli kent meydanı ihalesini Özallar İnşaat kazandı!

Büyükşehir tarafından yaptırılacak olan kent meydanı ve kapalı otopark ihalesini Özallar İnşaat kazandı. Proje, yer tesliminin ardından 365 günde tamamlanacak.

Kocaeli Kent Meydanı ve Katlı Otopark için ilk adım atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve yeraltı otopark ihalesi Büyükşehir İhale Salonunda yapıldı.

Kocaeli kent meydanı ihale Haberi

Kocaeli kent meydanı ihale

Büyükşehir Belediyesi tarafından, yıkılan eski vilayet binasının yerine yapılacağı açıklanan kent meydanı ve kapalı otopark ihalesi sonuçlandı. Geçtiğimiz aralık ayında gerçekleştirilen ve 7 firmanın katıldığı ihaleyi İzmir firması olduğu ileri sürülen Özallar İnşaat şirketinin kazandığı bildirildi. Firma ihalede 23 milyon 320 bin lira teklif sunmuştu. İhaledeki en yüksek teklifi ise 34 milyon 939 bin 524 lira ile Haldız İnşaat sunmuştu.


YENİ SİSTEM KULLANILACAK

Kente görsel bir zenginlik katması beklenen kent meydanının altında yapılacak olan kapalı otoparkta ile yeni bir sistem kullanılacak. Kocaeli’de ilk kez uygulanacak sistemde yarı otomatik otopark mekanizması olacak. Vatandaşlar kapalı otoparkta arabasını belirlenen noktalara bıraktıktan sonra araç boş olan yere otomatik olarak çekilecek. Böylece vatandaşlar zahmetsizce araçlarını park edebilme imkanı bulacak. Projenin 365 günde tamamlanması planlanıyor. 


İHALEDE VERİLEN TEKLİFLER


 Özallar...