25 / 04 / 2024

kocaeli Osman Gazi Köprüsü

kocaeli Osman Gazi Köprüsü

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osman Gazi Köprüsü'ne kavis verdiren "Hersek Lagünü", 113 kuş türüne ev sahipliği yapıyor.

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

TOKİ'den Tokat'a yeni okul müjdesi!

Tokat İli, Turhal İlçesi Osman Gazi Mah. 1 Adet 16 Derslikli Okul, Cumhuriyet Mah. 2 Adet 16 Derslikli Okul, Zile İlçesi Osman Gazi Mahallesi 1’er Adet 12 Derslikli Okul ve 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Kocaeli'de arazi kavgası: 1 ölü!

Kocaeli Kandıra'da üvey kardeşler arasında tartışma çıktı. Olay sonucunda Ali Parmaksız (63), üvey kardeşi Osman Yavaş´ı (61) tüfekle vurarak öldürdü.

Kocaeli Gebze'ye akademi lise müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi 449 Ada 49 parselde bulunan binayı akademi liseye dönüştürüyor.

Dükkanı, şehit ve gazi aileleri derneğine çevirdi! 

Kocaeli'de belediyeye ait dükkanı yaklaşık 10 yıldır kira vermeden, inşaat firması olarak kullanan Hacı.K biriken kira borcunu ödememek için dükkanını şehit ve gazi aileleri derneğine çevirdi.

3. havalimanı bağlantı yolları tamamlandı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli derken, dünyanın gözü şimdi de 3. Havalimanı'nda. Peki 3. havalimanı inşaatında son durum ne?

Son 5 yılın en fazla değerlenen ili Yalova oldu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerle sınırlı kalmıyor. Tıpkı Yalova'nın kaderini Osman Gazi Köprüsü'nün değiştirmesi gibi...

Emy Ekşioğlu Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Emy Ekşioğlu Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Osman Gazi Ekşioğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa’da ortalama konut fiyatı 271 bin TL!

Endeksa.com’un verilerine göre Bursa genelinde ortalama konut fiyatı 271 bin TL, ortalama geri dönüş süresi 18 yıl olarak belirlendi. Bursa'daki konut fiyatları Osman Gazi Köprüsü ile artış gösterdi.

İşte köprülerle değerlenen 81 bölge!

TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin yaptığı araştırmaya göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprüleri, geçtikleri bölgeler ile bağlantı yollarının uzandığı toplam 81 bölgeye çoktan değer kattı.

Mega köprü projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırmayı sürdürüyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin güzergahlarındaki bölgelerde gayrimenkul değerleri önemli artışlar gösteriyor.

Karaman Hanımlar Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilerek, Osman Gazi Mahallesi'nde yapımına başlanılan Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kocaeli Gölcüklü emeklilerin TOKİ'den beklentisi büyük!

Başkanı Ali Osman Kılıç, Kocaeli Gölcüklü emeklilerin TOKİ evlerini büyük merakla beklediklerini belirtti. Kılıç, ''Emeklilerin TOKİ'den büyük beklentisi var" dedi.

kocaeli Osman Gazi Köprüsü Haberi

kocaeli Osman Gazi Köprüsü

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osman Gazi Köprüsü'ne kavis verdiren ve 113 göçmen kuş türüne konaklama imkanı sunduğu için "kuş oteli" olarak bilinen Hersek Lagünü, yılın her döneminde ilgi görüyor.


Mustafa Kemal Atatürk'ün bir çınar ağacının kesilmemesi için Yürüyen Köşk'ü temelinden kaydırdığı Yalova'da, Orman ve Su İşleri Bakanlığının çalışmalarıyla bir çevrecilik örneği daha gerçekleşti.


İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osman Gazi Köprüsü'ne, kuş türlerinin yaşadığı "Hersek Lagünü" için kavis verildi. Göçmen kuşların konaklama noktası olan Hersek Lagünü, Osman Gazi Köprüsü'nün şeklini belirlerken, sulak alanın bu çalışmayla göçmen kuşlara gelecek yıllarda da ev sahipliği yapması sağlandı.


"Kuş oteli" olarak adlandırılan ve yüzey alanı yaklaşık 152 hektar olan Hersek Lagünü hakkında AA muhabirine açıklama yapan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral,...