24 / 04 / 2024

Kocaeli üç katlı kavşak

Kocaeli üç katlı kavşak

Derince Otoban Bağlantı Yolu ve Liman Entegrasyonu projesi ile TEM ile limanı bağlayacak olan yolun D-100 kısmında üç katlı kavşak yapılacak. Karayolları projeyi onayladı.

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de 34.2 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı bina!

Gebze İcra Dairesi Kocaeli'de yer alan 3 katlı binayı 34 milyon 238 bin 45 TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli'de 16 milyon TL'ye icradan satılık 6 katlı bina!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Ömerağa Mahallesi'nde yer alan 6 katlı binayı 16 milyon 52 bin 641 TL'ye icradan satıyor...

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Kocaeli'de 1999 Marmara Depremi'nde hasar gören bina yıkıldı!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde ağır hasar gören 3 katlı bina Başiskele Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Körfez'de 5 katlı hasarlı bina yıkıldı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki 5 katlı binanın yıkımı  Kocaeli  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Kocaeli'de toprak kayması nedeniyle bir bina boşaltıldı!

Kocaeli İzmit'te yaşanan toprak kayması sebebiyle yandaki 3 katlı bina tedbir amaçlı tahliye edildi.

Lastik-İş Kocaeli Şube binası yıkıldı!

İstanbul depremi sonrasında zarar gören Lastik-İş Kocaeli Şube binasının mart ayında başlayan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yıkılan binanın yerine 5 katlı, şube binası, sosyal tesis ve işçi çocuklarına etüt merkezi inşa edilecek.

Kocaeli Darıca'da toprak kayması nedeniyle 2 bina tahliye edildi! 

Kocaeli Darıca'da, bir inşaatın temel kazısı sırasında toprak kayması meydana geldi. İnşaat temelinin olduğu alanın çevresindeki 3’er katlı 2 bina tahliye edildi...

Kocaeli'deki 6 katlı bina 1 metre sağa yattı! 

Kocaeli'de, 1999 depreminden sonra ağır hasar alan binalar hala kullanılıyor. Boyama ve mantolama işlemleriyle hasarların gizlendiği binalardan bazıları yana eğilmiş halde duruyorlar...

Gebze’deki 7 katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otopark inşa ediyor.

İzmit'teki 8 katlı bina mimarisi ile hayret ettiriyor!

Kocaeli İzmit'te, 8 katlı bina ilginç mimarisi ile dikkat çekiyor. Bir cephesinde büyük bir oda, 2 metre genişliğindeki diğer cephesinde ise koridor ve mutfak planıyla yapılan bina, korkuya sebep oluyor.

Kocaeli üç katlı kavşak Haberi

Kocaeli üç katlı kavşak

DERİNCE’nin en önemli sorunlarının başında, liman bölgesi ile TEM arasında bağlantı olmaması geliyor. Bağlantı yolu olmayınca, limandan çıkan tırlar ilçede büyük bir trafik sorununa neden oluyor. Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi de bunu ortadan kaldırmak amacıyla Derince Otoban Bağlantı Yolu ve Liman Entegrasyonu Derince Limanı-D-100 ve TEM Otoyolu Bağlantı Yolu ve Kavşak Projesi yürütüyor. Proje, Karayolları tarafından onaylandı. Derince Limanı’dan TEM Otoyolu’na bağlantı sağlayacak olan yol 1,5 kilometre uzunluğunda olacak. Proje kapsamında D-100 üzerinde geçiş üç katlı kavşak projesi ile sağlanacak. Projenin yapımı için kamulaştırma çalışmaları başladı.


Liman ve TEM Otoyolunu birbirine bağlayacak olan proje için kamulaştırma yapılması gerekiyor.

Karayollarının projeyi onaylamasının ardından Büyükşehir Belediyesi Encümen’i Şubat ayında aldığı

karar ile Derince’de kamulaştırmaları başlattı. Önemli oranda kamulaştırmaların yapıldığı bölgede

toplam 124 parsel kamulaştırıldıktan...