20 / 04 / 2024

kocaeli yatırıma uygun proje

kocaeli yatırıma uygun proje

Vatan İstanbul, Ankara, Tekirdağ ve Kocaeli'nde yatırıma en uygun 14 projeyi belirledi. İşte uygun faiz oranları, düşük metrekare bedelleri ve cazip yatırım oranlarıyla ev hayali kuranlara yönelik en uygun projeler.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'ndan 'Yatırıma Destek' TL kredisi!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, 10 yıla kadar vadeli Yatırıma destek TL kredisini Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın belirlediği güncel politika faiz oranına endeksli, bugün itibarıyla yüzde 7,75 faiz oranıyla yatırımcılara sundu.

104 milyar liralık yatırıma tamamlama vizesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ocak-Kasım 2019 döneminde 104 milyar liralık yatırıma tamamlama vizesi verildiğini ve 157 bin 374 kişilik istihdam oluştuğunu belirterek "116 milyar liralık yatırıma yeni teşvik belgesi verdik,186 bin 394 ilave istihdam bekliyoruz" dedi.

OSB'lerdeki boş parseller yatırıma kazandırılacak!,

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi hakkında açıklama yapan  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Amacımız, OSB’lerdeki boş parselleri yatırıma hızlı bir şekilde kazandırarak üretim ve istihdamı etkin şekilde artırmak" dedi...

Erkanlı Grup 450 milyon TL'lik yatırıma hazırlanıyor!

Erkanlı Grup Başkanı Rıza Erkanlı 4 yeni yatırıma hazırlandıklarını söyledi. Erkanlı, 4 yatırımın toplamda 450 milyon TL’yi bulacağını, 5 yıl içinde toplam 10 bin yatak kapasitesine ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti...

Ece Turanlı: Yatırıma devam!

"Önümüzdeki 4 yıl içerisinde tamamlayacağımız yatırımlara başladık" diyen Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Turanlı yatırıma devam edeceklerini belirtti...

Bahreyn, Türk iş adamlarını yatırıma çağırdı!

Bahreyn, Türk iş adamlarını ticaret ve yatırıma çağırdı. Bahreyn Ticaret Odası’nın davetlisi olarak önümüzdeki ay Türkiye'den geniş bir iş adamı Bahreyn'e gidecek.

Fuzul Grup, İstanbul’un merkezinde yatırıma hazırlanıyor!

Fuzul Grup, İstanbul’un merkezinde yatırıma hazırlanıyor. Kamu ihalelerini radarına alan grup, Suudi Arabistan ve Bahreynli gruplarla ortaklık yapacak.

Mehmet Şimşek: Yeni dönemde yatırıma odaklanacağız!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, yeni dönemde yatırıma odaklanacaklarını açıkladı. Şimşek, ''Daha çok yatırıma, katma değere ve istihdam sağlamaya odaklanacağız'' diye konuştu.

Zeytin sahaları yatırıma açılmayacak!

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu toplandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Özlü, zeytin sahalarının yatırıma açılmayacağını açıkladı.

Eyüp Akbal: Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, referandum sonrası görüşlerini paylaştı. Akbal, "Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum" dedi.

GAP'ta 100 milyar liralık kaynak, yatırıma dönüştü!

Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (GAP BKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Açıkgöz, GAP çerçevesinde 100 milyar liralık kaynağın yatırıma dönüştürüldüğünü söyledi.

Kağıthane yatırıma doymuyor!

Esnaf ve vatandaşlarla Seyrantepe 700.Yıl Parkı’nda bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Bu şehir yatırama doymuyor. Kağıthane yatırıma doymuyor" dedi.

kocaeli yatırıma uygun proje Haberi

kocaeli yatırıma uygun proje

Cazip projelerin en önemli özelliği metrekarelerin küçülmesi. Bunun yerine tüketicilerin daha kolay tapu sahibi olabileecği konutlar. Geçen yıla kadar stüdyo dairelerin genelde 70-80 metrekareden başladığı Türkiye'de şimdi 34 metrekare stüdyo daireler inşa ediliyor.

Projelerde cazibeyi artıran bir diğer önemli etken ise, şirketlerin bankalarla yaptığı özel anlaşmalarla konut kredisinde faiz oranlarında indirime gitmesi. bunun en başarılı örneği şüphesiz KİPTAŞ. Şirket kredileri sübvanse etmeden, bankalarla pazarlık yaparak aylık 0.84 faiz oranıyla Türkiye'de en düşük faizli konut kredisi kullanma olanağı sunuyor.

1) Kayabaşı Konutları: İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konut şirketi KİPTAŞ tarafından Küçükçekmece'nin kuzeyinde inşa edilecek konutların metrekaresi 75 ve 115. Fiyatlar 55 bin YTL ile 115 bin YTL....