20 / 04 / 2024

kocasinan ehi evran mahallesine kaç ev yapılacak

kocasinan ehi evran mahallesine kaç ev yapılacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Ahi Evran Mahallesi' nde yeni bir şehir kurulacak alanda bulunan bazı eski yapı ve ahırları yıkarak temizlediklerini ifade etti...

Kayseri Kocasinan'da 3 bin konutun temeli atıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin, Ahi Evran Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek olan konutların temelleri atıldı. Proje kapsamında bölgeye 3 bin yeni konut inşa edilecek.

2018 Kayseri Kocasinan’ın inşaat yılı olacak!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından bölgede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbaydar, Ahi Evran Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledi. 

Kayseri Kocasinan Belediyesi 280 konut yapacak!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahi Evran mahallesinde 3 etaptan meydana gelen konut inşaat işi ihale ediliyor..

Kayseri Kocasinan'da örnek dönüşüm projesi!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahi Evran Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu.

Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Kampüsü’nde sona gelindi!

Bağbaşı yerleşkesinde inşaatı tamamlanmak üzere olan eğitim ve hizmet binaları ile Ahi Evran Üniversitesi büyümeye devam ediyor.

Kayseri Kocasinan'ın kaldırımları yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Mahallesi Nefi Caddesi’nde yol yapım ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Kayseri Kocasinan'daki tarihi okul gençlik merkezi oluyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, restorasyon sonrası Gençlik Merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Erkilet Mahallesi’ndeki General Emir İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu.

Kayseri Kocasinan'ın caddeleri yenileniyor!

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gevher Nesibe Mahallesi Mehmet Akif Caddesi’nde asfalt yenileme, yol genişletme ve modern kaldırım döşeme çalışması devam ediyor.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temeli atılan kentsel dönüşüm projesinin Türkiye’ye örnek olacağını vurgulayarak, “Kocasinan, kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında yeşil alanları, oyun parkları ve sosyal çevresi ile Kayseri’nin yeni yüzü olacak.” dedi.

Kayseri Kocasinan'a modern parklar inşa edilecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziyagökalp Mahallesi’ndeki yeni yerleşim yerine modern bir park yapacaklarının müjdesini verdi.

Ahmet Çolakbayrakdar: Kocasinan'ı baştan aşağıya modernize ediyoruz!

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Bulvarı ile Horasan Caddesi arasında yapımı devam eden kanal boyu dere ıslahı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Kocasinan'daki dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm alanında Türkiye’ye örnek olacak dev projenin temelini attı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temeli atılan projenin yakın bir zamanda tanıtım töreni düzenlenerek, kamuoyuna tanıtılacağını duyurdu.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Ziyagökalp Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi. Başkan Çolakbayrakdar inceleme sonrası dönüşüm projesinin son durumunu anlattı.

kocasinan ehi evran mahallesine kaç ev yapılacak Haberi

kocasinan ehi evran mahallesine kaç ev yapılacak


Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Ahi Evran Mahallesi'nde yeni bir şehir kurulacak alanda bulunan bazı eski yapı ve ahırları yıkarak temizlediklerini söyledi. 


Başkan Yıldız, 1994 yılında Barbaros Mahallesi'nde Türkiye'nin ilk kentsel dönüşümünü gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Tenekelerden kurulmuş evlerin yerine altyapısı ve sosyal tesisleri olan Barbaros Kent'i kurduk. Anadolu Harikalar Diyarı'nın karşısında Ahi Evran Mahallesi'ndeki gecekonduların yerine de modern harika bir kent kurmak için çalışmalara devam ediyoruz" dedi. 


Mülkiyeti belediyeye ait parseller üzerine yepyeni bir proje yapılması için eski yapı ve ahırların bazılarını yıkarak temizlik yaptıklarını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Ahi Evran Mahallesi'nde, 250 gecekondunun yerine imarlı, planlı, modern yeni bir proje uygulanacak. Anadolu Harikalar Diyarı karşısına Kayseri'yi temsil edecek harika bir proje yapılacak. Hak sahibi vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz" şeklinde bilgiler verdi.


Haber...